» Satchet UF

Ikväll fick Jacke agera som modell så vi äntligen kunde få lägga upp bilder på våra tygkassar på vår facebookhemsida. Annars då? Jag har legat sjuk i ett antal dygn och har ännu inte kurerat mig riktigt. Är seg och trött, så detta suger. Ska dock till stugan o helgen så det ska bli superskönt!
puss

» feber och halsont

Vaknade vid 6-tiden i morse, hade frossa och kunde knappt prata. Kände av detta igår men trodde att det skulle gå över.. Jag som aldrig blir sjuk..
Som tur är så har jag bara runt 38 grader så jag klarar av att ta mig runt i huset men inte mer än så för tillfället, trist.. Men nu ska jag forsätta titta på greys och äta mitt fika.. mmm, ja vi hörs!
puss

» riptide

 

» Bydalen

Min dag har spenderats i bydalen med therese, som ni ser så bjöds det inte på det finaste vädret. Men jag hade en bra dag  ändån, så härligt att åka skidor! Håller dock på att bli sjuk så vi får se vad detta leder..
Imorgon så blir det sista dagen med praktik sedan så blir det helg, så hoppas att det vänder! 
Nu ska jag försöka få lite sömn, puss
 

» nytt rum

Tog några snabba bilder idag och upptäcker att det blev ju inte de bästa, men såhär på ett ungefär ser mitt nya rum ut, det är mindre men finare. Har ett mörkt trägolv, något jag velat ha riktigt länge! Så jag är mycket, mycket nöjd!
puss

» habits

 

» vaknar upp till...detta?

Jag som trodde att det höll på att bli vår.. men det är ju trots allt bara mars.
Jag har precis ätit frukost och ska om mindre än en timme bege mig mot bussen för praktik, ska bli spännande!
puss

» suprise

Mor kom hem med en massa överraskningar, detta händer inte ofta så jag blev superglad!
Det var ett par supersköna mjukisbyxor(kan man kalla det så?), en bodylotion som luktar supergott och en jättefin hjärtformad skål så man kan lägga ringar i. Jättebra eftersom jag alltid lägger ringar lite överallt så de försvinner, nu kan jag ha dem på ett och samma ställe. Det är så himmlans roligt att få presenter sådär, eller bara ett bli överaskad i ren allmänhet. Det är lika roligt att ge bort saker som att få tycker jag! men nu ska jag försöka sova.
puss

» Söndag


Vårkänslor!
Idag har det varit soligt men kallt, så jag bestämde mig för en söndagspromenad. Det var så humlans skönt! 
Sedan bjöd jag Therese på en brunch, så hon blev här några timmar.
Och nu på kvällen så har mor och far kommit hem från Skåne, så jag bjöd dem på middag. Fick även lite smått och gott som jag visar upp senare! 
Puss