» bränna

I helgen har jag varit och målat i Orrviken, detta har medföljt sönderbrända armar,axlar och ben. Just nu hoppas jag bara på att detta inte bara flagnar bort utan blir brunt, fast dock så är det en väldigt ful bonnbränna, haha..

» tjabba

(lägg märke till mit snea mittenfinger, hahaha)
Jag har tyvärr inte så mycket att meddela, denna blogg består just nu av noll insperation. Har ingen aning om vad jag ska skriva så känner att det är lika bra att inte skriva något alls, eller så är det för att jag alltid lägger upp bilder på mat och å sista tiden har jag legat på latsidan och inte ens gjort något gott, eller vart ute och fotat. (kan inte påstå att jag är bra på det men det är vad denna blogg kort och gott innehåller).
Så jag återkommer om jag finner någon insperation, som tyvärr endast varar i tre dagar. Kan då inte påstå att jag är kreativ.. Men nu måste jag sova, ha det bra!

» Det känns som söndag..

.. Men det är onsdag, jag hatar dagar som denna. Man går runt och gör ingentinf när man har hur mycket som helst att göra. Inget är på topp, just nu känner jag mig bara nere. plus att min hals har kliats och värkt hela dagen och att jag vart så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men ja det finns då även sånna dagar, alldeles för många för min del.