» hej

Godnatt hejdå

» stämdag

Tumblr_m474yipinb1qinh1vo1_250_largeTumblr_m474yipinb1qinh1vo1_250_large
we heart it.
Har idag haft stämdag, har vart segt men gått ganska bra. Sedan när jag kom hem så har tittat 90210,  och ska väl forsätta med det snart, hedddoooo

» 26-05-1996

Har haft en trevlig kväll me gåsentjejerna! tycker om mycket om er alla! tyvärr mådde jonna dålig och var bara där en liten stund, så krya på dig hoppas att du mår bättre jonni! Annars så ska jag sova imorgon kommer släkten hit och det blir tårta och massa annat gott! wihooo! pusshej!

» Soliga Östersund !

Lite bilder från de senaste dagarna.. Ser smått galen ut på den första bilden.. Men idag har vi allafall haft spexfoto och man undrar ju hur man ser ut.. Haha. För i övrigt så har jag legat och solat med Jonna och julia på studsmattan har även fått lite fräknar extra också, har inget mer att meddela, men harebra! Pusshej

 


» avslutningsklänning

hejsan! här ovanför är min  klänning som jag ska ha då jag går ut nian! är väldigt nöjd! :)
Har i helgen vart i stockholm med jonna och familj och kollat på lillebror som spelat basket, har även köpt lite kläder som jag visar senare, är även där väldigt nöjd! tack jonna för en jättebra helg! igår tog jag även och tonade håret för att försöka få tillbaka min gammla hårfärg och det blev lite mörkare än förväntat.. haha..
men det kommer nog bli ljusare efter ett tag! men nu ska jag göra det sista med NO:n sedan, ta något gott och äta, är också sjukt trött, blöö, aja vi hörs! pusshej!

» Pizza hut

Middag med familjen - Jacob men + Jonna


» Estockholmo

Hejsan är i Stockholm med jonni, igår var vi på gröna lund, det va la kul! Idag har vi vart på kista och nu kollar vi på basket, hör av mig sen!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1831006/images/2012/pic_203094808.jpg" class="image">


» konstig sak

kände för att ta kort på något som ser ut som fula råttsvansar, nej jag vet inte riktgt vad det ser ut som, dessa hänger iallfall på våra träd,haha.. har inte mycket att meddela.. så vi hörs! hej!

» http://teen-derp.tumblr.com


» Hallonpaj!

Slutade tidigt idag, redan halv ett! Så jäkla skönt, när jag kom hem så hade gjorde jag en hallonpaj bara för att,haha.. Och det var inget dumt val för sjukt god blev den! Men nu ska jag se på film eller något liknande! Pusshej!


» Godnatt

Detta i inlägg skulle komma upp igår, men tydligen så ville det inte det.. Har iallfall spenderat helgen i baskethallen, mycket trevligt! Idag har det vart en dålig dag försov mig, men som tur är kom Jonna och väckte mig, tack så mycket!! Sedan har jag bara vart trött, somna direkt då jag kom hem, ska sova nu åttå, vi hörs! Pusshej


» lördag

image description
För någon dag sedan då jag tittade ut genom fönstert på morgonen, så ska det ju inte va! det är ju maj! Och för att göra det ännu värre så har det snöat mer... Idag har jag tillbringat min dag i sporthallen, har kikat på basket och haft det trevligt! på kvällen blev det pizza, och massa annat gott, orkar inte berätta något mer, för nu ska sova, är alldels för trött, pusshej

» mot basket

picasion
Haha, fulbilder.. ska iaf nu dra mot sporthallen och kika på basket! ha det blaaa, heddo!

» Prao!

Tja, har prao:at med bästa Jonna igår och idag har vart riktigt kul! Och har inte orkat bloggat föressten.. Vi fick även massa gott av dom, inte illa! Så nu blir det att svulla, kolla på greys och ha de gött, haha. Ikväll ska jag kolla på basket då lillebror spelar! Ni får ha det bra!