» Cold

Ser ut som att jag saknar hår på bilden.. Haha! Men iallafall sitter nu vrålhungrig på svenskan med Jonna vi läser och löser korssord! Fryser som bara den och när jag kommer hem så ska jag sova! Hejdo!


» Blogg appen dosent wörk

Hej hallå! Mina inlägg har inte hamnat på denna skruttiga blogg denna vecka.. Men nu har jag fixat det! Har idag haft en ganska skön skoldag börjar bli förskyld så det är ju mindre skönt..
Sedan for jag på stan med Jonna, det blev mat på donken och där träffade vi på frida! Vi följde med henne till storsjöteatern och hörde henne spela! Gudomligt bra var hon! Sedan drog vi hemmåt, eller ja Jonna fortsatte mot ängsmon och efter ett tag vandrade jag dit med det tog sin tid men så var jag där resten av kvällen! Nu är jag hemma och ska käka lite alvedon dricka te och se på family Guy! Ha en fin kväll!
Jusste måste berätta att jag fick en smoothie av min käraste bror häromdan!


» love ya!

haha älskar dig vännen!
Har tillbringat hela helgen med jonna! vi har vart bort i ängsmon, kollat på bio och bott i hennes soffa! har haft riktigt kul! jusst nu tittar jag på kontoret och ska väl läsa lite sen och efter det sova! pusshej

» @ jonnas fikahus

Hejsan! Har idag vart i år i regnväder, kunde ju vart lite mindre regn och blåst och mycket mer sol! Sitter nu i Jonnas soffa och väntar på att resten av tjejerna ska komma så blir det att fira Jonna som fyllde år igår med massa fika! Suveränt! Pusshej
En kameraglad jonnis!


» Grattis underbara du!

Vill börja detta inlägg med att gratta min fin fina vän jonna som fyller 16 idag! GRATTIS!!!! Hoppas du får en superbra dag!!
Annars måste jag kliva upp ur sängen ni för att hinna till skolan.. Hejdå!
Sötan!<3


» Sunday!

Har haft julia här i helgen! mycket trevligt! Idag så drog vi ut på en promenad i söndags solen och kom hem med lite bilder! Föriövrigt så har jag möblera om rummet idag blev väldigt nöjd! ska bara höja Tv:n lite och införskaffa mig en fin liten matta! Men nu ska jag kika på dom senaste avsnitten från revenge! ha en fin söndagskväll!

» tillbaka!

Hejsan! sitter här i mörkrött hår äter glass och tittar på the voice.. min fredag det! Ska ta tag i bloggningen nu! Imorgon Blir det basket på morgonen sedan ska jag försöka få tag på julia och kolla om hon vill ner på stan sedan drar jag till valla och ska återigen se en till match! ska väl ut nån solig dag och försöka få till lite fina bilder.. vi får se hur det slutar... pusshej

» stugan

Är somsagt i stugan och har ingen större blogglust.. kommer vara här tills på onsdag och åker troligen upp på fredag igen! får väl ska hur bloggningen blir.. har inte så mycket att säga, hör av mig! pusshej

» so, sen sova

tja! hej! hähä, nä men ska kika på lite film och plugga lite, får se hur det slutar.. ska sedan sova för är så trött och imorgon är det lov! så himmla härligt! drar till gräftåvallen då och kommerhem på onsdag! ajja nu ska jag väl sätta igång! pushej!