» fotbollsmatch

Har vart ute i solen hela dagen så har inte haft tid att sitta vid datorn, men kom på nyss hur jag kan mobil blogga, känner mig ytterst smart! Sitter nu på sportfältet och kollar på min brors fotbollsmatch, men nu ska jag fortsätta kolla på matchen! Vi hörs puss hej!

» soliga dag..


Har vart ute hela dagen så har intte haft tid vid datan! Drog till Önsjon och bada, svinkallt var det.. Men det har varit sjukt varmt idag runt 25-30 grader plus att det är det fortfarande! a-w-e-s-o-m-e! ikväll har jag ingen aning vad jag ska göra.. ska typ se film.. haha, puss

» annabänana

just nu.. pigga & glada!
Spenderade dagen med julia igår, mycket trevligt! Sedan på kvällen blev det ytterligare en grillkväll, med massa folk sedan drog jag, julia och jonna in och såg dead or alive, mycket bra film, rekomenderar ala att se den!
sitter just nu hos anna blev att jag tog med täcket och datan och sommna där. även fasst vi sovit 10 timmar så är vi megatrötta endå.. jag fattar inte, haha.. nä men n u ska vi går ner å käka frulle! hare bäst!


» grillkväll

Kvällen började med brännboll, sedan grillning, eller ja.. vi försökte iallafall men det var svårt att få eld..
efter att käka en hel påse marshmellows så gav vi upp med elden och åkte och umgicks med annat gott folk, i det ganska så kalla vädret, haha.. Men det har vart en br kväll och nu ska jag dra igång en film sedan sova..
godnatt dudes!

» Turkiet bilder

utsikten från balkongen!


Jag och bror min.

melooooooonas, melooooonas.. käka melon varenda dag! så himmlans gött!

haha, så himla god glass,  svulla glass varje dag!

haha, vem har sagt att jag är normal?
Här är lite av alla bilder! med et för nöjas med det!
har ikväll vart med felicia, vi har käka chips och kollat på film! det blev shutter (kommar aldrig mer våga ta kort mer, haha) och amors baller! vilken film, haha skön.. och imorgon blir det äntligen av till dollarstore..
nu ska jag nog dra igång nån film och sedan sova tror jag det blir! så vi hörs imorgon! tills dess hare bäst! :)

» blev inget dollarstore

Blev inget dollarstore vaknade vi tre och det stängde två... hehe lyckat! men vi drar nog dit imotgon istället! Sitter jusst nu och tittar på iCarly marathon på nikelodeon, tönt jag vet, haha. Vet inte annars vad som händer idag ska nog mest bara ta det lite lungt kanske turkiet bilderna kommer upp ikväll, vi får sa.. Hare bra!

» midsommarfest blev en bröllopsfest!

haha, hur snygga?
Ska strax sova, är mega trött. skulle till felica med 60 andra pers och fira midsommar! Men det slutade med ett bröllop! Det var kul iallafall, och imorgon ska jag och felicia dra till dollarstore, om vi ens kommer att vakna..
haha som ni märkt så blev det ingen  uppdatering i turkiet, men snart kommer lite bilder från resan! Men ni få hare bra tills vidare och hoppas alla haft en underbar midsommar!

» kitty kinderägg!

Glömt att visa! när jag och jonna var i stockholm köpte vi hellokitty-ägg! smakade som vanliga chokladägg plus att det var übersöta figurer i dom!
Har idag städat skåpet och spelat brännboll, och oxå sedan här på eftermiddagen solat med jonna  men det tog til 40 min sen vart det åska och moln! håller nu på att packa för fullt för imorgon far jag utomlands! blir borta i två veckar men ska försöka slänga upp lite inlägg då och då.. men ni får hare bäst! puss♥

» aaaah! dog för en stund

vilket jävla väder!
Det har spöregnat,blixtrat, mullrat.. och då är det inte lite heller, typ hela huset skaka, fett äckligt!
så jag sprang till min vän erika som satt hemma ensam i allt buller och bång, vi hade himmlans trevligt.. pratade och drack te och åt rostat! men nu mina kära vänner blir det scrubs så ni får hare bäst! puss!♥

» stockholm, stockholm, stockholm!

T-shirt-Nike Outlet / Linne-Monki / Jeansleggings-Cubus / Linne-Cubus / Bikini-NewYorker / Parfym-Kicks / Leggings-Åhléns / Bandeau-NewYorker


lite sent men allt jag införskaffade mig i stockholm! väldigt nöjd!

» nighty, nighty!

en trött tjej ni ser på bilden...
har idag haft banoffiparty med anna! vi har sovit spelat sims, och gjort pajen.. sedan kom oxå sara och smaka på vår lilla kaka efter det såg vi smala sussi... sen drog dom hem, har nu precis duschat och är megatrött så måste sova nu för ska tidigt imorgon (mjo, sju är tidigt för mig). men vi hörs imorgon.. tills dess hare bäst!

» hemma!

uppdateringen blev ganska kass, är iallfall hemma nu efter en awesome helg i stockholm, är sjukt trött! har inget minneskort nu men imorgon kommer bilder och från shopping osv, ska nog dra igång lite sims, det var sjukt länge sen! hare bäst!

» framme i stockholm!

några bilder direkt tagna från bilen, haha..
sitter nu på hotellet med jonna, det har varit en seg med ändå lite kul bilfärd, haha..
vi har utforskat hotellet, och uptäckat att det var ett ''fitness'' hotell.. så nu ska vi träna dom dagarna vi är här, haha... imorgon blir det en heldag med shopping pluss en basketmatch!
så försöka hålla uppdateringen så hög som möjligt när jag är här, tills dess ha det bäst!