» screw bloggning på yran!


WOHOO VERONICA! (bild från erika)
Nu är Yran över och gud vad trist! haft tre super dagar sätt bl.a Veronica maggio, rebecca och adrian lux, håkan hellström, daniel adams-ray, the sounds och många fler! Idag blir det Harry potter marathon med julia, jonna, joey,joel och anton.. kommer nog sommns hrls tiden är grymt trött! haha.. Men nu när Yran är över så ska jag setill att det blir mer bloggande!! pusshej!

» pretty little liars

dagens lucnh.. massor med gott! har suttit inne och tittat på pretty little liars! kan inte sluta! det är så himmla  spännande! haha, men nu ska jag röja upp på rummet och sedan blir det att träffa anna som har vart borta i en vecka! ikväll kommer oxå erika och jonna hem har saknat dom så himmla mycket!!
men vi hörs!

» snapple

Köpte äntligen idag denna dricka! dock smakade den inte var jag förväntat mig! om den skulle smakat som jag ville så skulle den smaka mer ''pink'' och mindre ''lemonad''.  Såg också att det fanns i massa andra smaker.. så det är nog bara att prova på.. kanska finns  någon godare? who knows...

» todays shopping

kofta - cubus // basic linne - H&M // randigt linne - H&M


» yran

vart med julia på stan idag! blev mycket shoppande som  jag kommer visa er senare! tre hela plagg! haha..
Vi började med lunch på törners! club sandwich im my ♥! Sedan har vi traskat runt på staden! Vid fem drog jag ner på stråket och åt middag med familjen! På torsdag börjar yran.. woop, woop!  och  så tidsplanerat so det kan bli så köpte jag billjeterna idag som var sista dagen! haha... Men hare gött så hörs vi snart! fred ut!

» awesome!

klicka på bilden för att direkt komma till inlägget!

» bloglovin'

införskaffat mig bloglovin! yeey.. så nu äre bara att följa mig, hehehe...  har oxå som ni märker gjort lite ändringar i designen, ganska nöjd.. men nu måste jag klä på mig sitter fortfarande i pyamas... haha, så nu får ni Följa min blogg med Bloglovin.. :)
men hare bra! pusss


» kasta pil

Hade ingen tid med bloggen igår, första for jag ner på stan efter det möblera jag om rummet och sedan tog jag en springrunda med julia vi klarade vårt mål 6km på 40 min (eftersom vi bara hållt gång i en vecka så är vi sjukt nöjda). Sen på kvällen tittade jag på pretty little liars! så himmla grym serie rekomendarar starkt! Nu sitter jag iallafall hos mormor och morfar har precis kasta pil med bror min! nyss vad det värme och sol och nu åska och regn?! haha sjukt, men nu ska jag dra! puss

» fåglar flyger

jag och anna tog en tripp med våra cyklar till donken! Mycket trevligt!  Ska sova nu så jag orkar upp imorgon drar till stan vid 11 med anna och julia! mys! sedan blir det springtur med julia! harebäst! puss♥

» h3h3h3h3h3

smartisen fredde glömde kespen så jag låna den, hähäh...
sitter nu och lyssnar på musik i mina lurar och snackar med julius på facebook, i helgen far jag till mormor och morfar och träffar min lillkusin! wihooo, ska bli skitkul! Men nu ska jag återgå till julia, pusshej!

» kladdkake kalas!

Våran nya dans.
sitter här nu med fredrik och mår fett illa, vi har svullat mycket kladdkaka, gött! Annars har vi inte gjort så mycket, rebecca är en skinka. och fredde är en ost. fred ut!

» my life as liz

har glott igenom säsong ett av my life as liz, bra serie dedär! Helt kär i denna cover! haha, men nu ska jag sova.. är någolunda trött! sov så sött, haha puss

» julius och stefan!


har inte haft nån stor blogglust dom senaste dagarna.. har iallfall idag hämtat legget, haha kan inte precis säga att man ser bra ut.. sedan tog jag en springrunda med julia.. senare på kvällen har vi vart ute och larvat oss!
Imorgon vet jag inte vad som händer.. vi får se!
hare bäst!

» don't forget me, i'll stay..

Adele - Someone like you


» jag får aldrig, aldrig, aldrig!

gammal biiild!
tja har haft julia på besök i två dagar, haft himmlans roligt! tack julius! Har nu på eftermiddagen bara segat varit sjukt trött osvosv.. men nu när man ska sova är man hur pigg som helst! haha... imorgon blir det springrunda med julia sen får man se vad som händer men hare bäst och sov sött puss!

» yeah x10

haha, stencoola!
har vart med julia idag, himmla mys.. vi har badat, handla massa gott, haft ansiktsmask, hoppa studsmatta, skratta, haft almänt kul! jusst nu är vär natthumor på topp och vi ska fortsätta garva åt inget och ha kul!
Imorgon blir det springning först på listan för så om jag överlever....
hare bäst! puss

» gästbloggish av felliiiipelliii

habaahabbaa = tjenare tjenare in my språk.
Jag heter felicia och bor en trappa upp på nedervåningen. på köttgatan fläsk.
Idag tog jag och läste en busstidstabell & tog sedan båten till en obebodd ö där nakna indiander dansade med händerna i byxfickorna. tack å hej leverpastej.

närråååå skärpning nu.
Rebecca och jag har lite problem för inget går som de ska -.- skulle se parry hotter del 1 men den funkade inte att se :'/ buhuu.. Men vi ska se vart kvällen leder oss. Vi kommer iaf behöva rulla fram härdanefter för vi äter as mkt godis!!
jaja, ska dra nujaaaaaaaaaa !



» bad teacher

Blev inget marathon, fick erbjudande att följa med på bio med julia och jonna! mycket trevligt! filmen vart ett stort tumme upp! rolig och bra! sitter just nu och ugglar med julia på facebook, natthumor på högsta nivå! blir nog en nattmacka med, vore ytterst gott! goddnatt!

» woop, woop!

Ikväll blir det true blood marathon! awesome, grym serie! haha, skulle ju kika på tapeter idag så jag cyklad dit och tror jag skulle dö, ne det trodde jag igentligen inte men det var väääärldens motvind! sjukt jobbigt! hittade iallafall en skitsnygg tapet som vi beställde! wihooo, sjukt glad tjej! Ha en bra fredagskväll!

» something beautiful

Haft en trevlans kväll med julia! käkade massa, fota lite och såg film! Dessutom ny design och en snabbgjord header! kommer ny såsmåningom! är grymt trött så ska strax sova.. imorgon blir det att kika på tapetar! woop woop! skit glad! Sov så sött!♥

» melonas

har städat hela dagen och ni sitter jag förtjänat och käkar meloner! otroligt gott! ska nu få tag på julia och så ska vi väll hitta på något skoj! men nu måste jag dra! Hejs! :)

» save the world


» trött tjej..

Jag och jonna har jobbat hos min morbror i två dagar, vi har tvätta bilar och gjort trallar!
Har haft riktigt kul! tack jonnis!♥
Sitter iallfall här nu och är sjukt trött skulle kunna sommna när som helst... ska nog dra igång en film!
pusspuss!

» i was born to tell you i love you

bloggtorka..
har bara vandrat runt i huset och gjort inget idag! kulkul.. fast nu till middan kom kusinen, faster och farmor!
ikväll lär jag väl mysa för mig själv och se några filmer, haha.. kulliv jag har! nejdå, ska inte klaga är ändåså ganska trött för blev väckt nio imorse och kunde inte sommna om sedan! Hare bäst! puss

» 10 juli

kofta - ginatricot / linne - ginatricot / shorts-monki
snyggt med blixt i ögonen så det ser ut som att ena pupillen är svart och andra vit!
har nyss vart och sprungit, gick väll sådär.. sitter just nu här och har ingen aning om vad jag ska göra! tror jag ska se lite glee spela lite sims, för det var hemskt längesedan jag körde sims! hähä.. jag kanske får lite finbesök av erika senare oxå.. vi får se.. har ytterst stor bloggtorka! tipsa gärna om vad ni vill läsa.. :) Men nu måste jag käka nått, har inte ätit ett skit på hela dagen... vrååålhungrig! haha
puss♥

» glee!

Tjenare! har haft en trevlig kväll med kussen, faster, familjen och farmfor och farfar!
Har jusst svullat i mig glass och chokladsås! och nu ska jag dra igång några avsintt av glee, lovit!
Som ni märker är headern tillfällig så det kommer upp en ny snart! men tills dess hare bäst!

» yesterday it was friday tomorrow is sunday

Igår var jag med julia vi får på max och dollar store tog första doppet i sjön, sedan titta vi på film och käka popcorn och glass, härligare dag! Vi såg Just Go With It, härligare film! rekomenderars starkt! Ikväll ska familjen till farmor och farfar, vi ska fira pappa som fyller år idag.. :) Ha en trevlig dag! pusshej♥

» frulle

yougurt,blåbär,flingor..hurgottsomhelst!
förlåt för den urkassa uppdateringen den senaste veckan men jag har vart ute hela tiden, men ska försöka förbättra mig! idag blir det nog att dra ner till sportfältet med julia sen vet jag inte.. men det är lite kallare idag som inte är sånt stort plus men hoppas det blir varmare över dagen! men nu måste jag dra hörs, puss!

» your call








Secondhand Serenade - Your Call



» linis

köpte godis på hemmakväll, oherregud vad gott det var!
träffade lina i morse vi kika på ope f16 och dom vann med 4-0 gött! sedan drog vi ner till stan ocj träffade madde, amanda och nina.. vi  traskade runt lite grann och sedan stack vi hem till lina en snabbis och sedan vidare till mig där det blev thai käk, ytterst gott.. senare på kvällen drog jag, lina, nina och amanda ner till storsjödiscot och loda på en gräsmatta, haha! Vi cyklade sedan till stan och köpte godis! awesum!  vi blev inte där länge för sedan drog alla hem och nu sitter jag här och svullar godis, haha.. ajja vi hörs!

» invigning

Haft en trevlans dag! började med att se brors match och dom vann sedan drog jag en snabbis till lillsjön efter det tillbax till sportfältet och sedan på invigning! for dit med jennifer och erika och träffade lina och några till efter det drog dom hem och jag mötte jonna, björn och markus vi for på max och käka glass himmlans gott de med... men nu ska jag sova för imorgon blire att kolla på fler fotbollsmatcher! hare bäst!

» ++++

Tjena! var på stan idag och fixade legitimation träffade då anna och erika, kom efter det med dessa fynd! riktigt nöjd om jag får säga det själv! fick sedan främmande av gunnarssons det blev grillat och massa gott! imorgon ska jag vara duktig av starta dagen med en springtur.. hahah vi får se hur det går sedan ska jag kika på min brors fotbollsmatch! sedan får jag se vad som händer... hare bäst! :)