» Stockholm

Hejsan på er! Kom till Stockholm i fredags, i lördags så tog jag och mamma tunnelbanan till stan där vi försökte hitta os fram.. Sedan vart det basket match och Ikea, där dom hade julbord så det blev risalamalta! Dock ser det inte så gott ut..
Och nu är jag på basket match igen! Efter det blir det nog en runda på kista och sedan 6 timmars bilfärd hem, pusshej!


» skitdagar

 jag fattar inte..
mina två senaste dagar har verkligen vart dåliga.. har haft otur i allt, vart arg och less. men imorgon åker jag härifrån till stockholm! ska bli så skönt att komma iväg några dagar. det blir shopping och så ska jag kolla på basket! men nu ska jag sova för jag är så less så jag vet inte vad, godnatt.

» Åh vad allt är bra!

Har precis kommit hem från Gunnarsson, det har blivit planerat en Turkiet resa och en stockholmsresa! Ska bli så jäkla kul! Så ju känns allt så bra! I helgen ska jag också till Stockholm och kika på basket! Men dock har jag en jobbig vecka framför mig med för mycket i skolan.. Så det är väl bara och sätta sig och plugga nu..
Pusshej!


» nystädat

Idag har jag hunnit med mycket! jag har varit med erika och anna på staden, gjorde lite fynd! åkte sedan hem och storstäde rummet! minns inte sist då det var såhär rent! Efter det så gick jag till erika för gómiddag samt glee, william spetz, the big bang theory & så mycket bättre! En bra dag helt enkelt! men imorgon blir det mindre bra... för då ska det pluggas.. huvva.. men ska sova nu, är så jäkla trött.. pusshej!

» glasögon

Känns så sjukt ovant men det är så skönt att ha dom! 
förilvrigt har jag inte så mycket att säga.. ikväll har jag pluggat.. plugga och plugga.. försökt iallafall! men nu ska jag testa sova, vi hörs! pusshej!

» godnatt

hej, förlåt för mitt kassa bloggande! har iaf de senaste dagarna vart med bästa jonnis! har haft så trevligt mysigt och bra med pizza, godis och muffins! och i söndags var det farsdag och som ni ser så gjorde jag en rulltårta, som var så god! och jusst nu har jag på mig myskläder och ska sova men först.. ska jag ta något att äta! pusshej!

» Bazinga

haha.. ja min humor är dålig..

» ♦♦♦


» +++

Hejsan! idag har jag för det mesta gjort ingenting.. och kommer inte göra någor ikväll..eller jo! jag var på basket och lillebror vann! matchen var riktigt bra! Sedan har jag käkat tacos och nyligen bakat kladdkaka, men lat som jag är orkar jag inte gå ner och smaka.. gör nog det snart! för iövrigt har jag inget att meddela.. vi hörs! pusshej!

» fina vänner

Några bilder från de senaste dagarna..dom har faktiskt vart riktgt bra dagar, har ju sånna trevlans klasskamrater! Vi har haft någon slag ''lärakänna'' dag då vi fick göra massa ''uppdrag'' bland annat så skulle vi stå på händer och göta en kändis av saker från naturen och såklart som ni ser så gjorde vi justin bieber, likt va? haha..  Jag har även vart förbi anna idag och vart så snäll och bjudit på glass och chokladsås! sedan somnade jag i soffan... Nu ikväll så har jag precis blivit klar med företagsekonomin! så nu ska jag sova, har sjukt ont i huvudet.. pusshej!

» Turkiet

Gud vad jag saknar turkiet! vill bara tillbaka till värmen! Dock så kan jag knappt vara utomlands i en vecka för dom sista dagarna får jag utslag.. typ som nässelutslag över hela ryggen för tydligen så tål jag inte stark sol och klor tillsamnas.. Jusst nu håller jag på att få en förskylning så har väldigt ont i halsen.. men måste plugga.. så vi hörs! pusshej!

» Ruzzle

Idag så var jag helt förvirrad när jag vaknade.. När alarmet gick så tänkte jag varför ska jag kliva upp när jag inte är hemma? Dock så låg jag i min säng.. Det hände typ tre gånger.. Så nät jag väl kom till idrotten så stod jag och therese ute i kylan vid campus så får vi reda på att vi inte börjar förns tolv... Så jusst nu hade jag kunnat lega hemma och sova.. Jusste! Jag hittade det "bästa" ordet på Ruzzle, mahaha.. Pusshej!


» höstmys

te, stasumas och ljus som luktar gudomligt. tog dessa bilder för länge sedan men har inte kommit upp på bloggen förns nu.. Nu ska jag lyssna på lite Mumford & Sons och bege mig mot bussen som går snart.. första lektionen är idrott och jag är trött som bara den.. ha en bra dag!

» kanelbullar

Förra helgen så vaknade jag av lukten av kanelbullar vilket inte var helt fel, så nu är frysen full med kanelbullar! Påtal om bullar, snart är det jul och då blir det ju lussebullar och sockerkringlor! Det är jukt vad tidigt alla julsaker börja komma, hemma sitter jag och äter satumas och pepparkakor! jag har verkligen längtat efter detta! snart så hoppas jag att julkänslan kommer! dock så är det bara början av November nu men ändån! haha.. Nu ska jag vara duktig och ta tag i företagsekonomin.. Men det är så kallt och mår inge vidare så allra mest hade jg velat sova.. Men jag hör av mig något sen.. pusshej!

» Frostig morgon

 

» Hejdå studsmattan

gif online creatorgif online creator
Igår stod jag och delvis mamma & jacob ute i kylan och monetrade ner våran studsmatta. Vi tog och gjorde den ren för i somras var sista sommaren vi hade den och nu ska den säljas! Det var riktigt kallt och var som en isbit när jag kom in.. men nu är det gjort iallafall! just nu håller jag på att fixa och trixa med designen, vilket inte ger något bättre resultat.. ska nog börja med att göra större bilder 700-800px.. haha.. vi får se hur allt detta slutar.. men nu ska jag fortsätta.. pusshej!
 

» home

 

» The big bang theory

Godmorgon! Ligger i sängen och tittar på tbbt, borde gå och äta och plugga men får göra det lite senare! Pusshej


» Godnatt

Haft en trevlig kväll men nu ska jag sova!


» Freitag

Hejsan! Har precis vart och köpt glasögon! Var sedan och fikade med mamma och pappa (ja, Jonna vi var och fikade!) dock så orkade jag bara hälften och det var ju väldigt synd för den var så himlans gó...
Men ska dra till månsåsen och fira moppe som fyller 65! Vi hörs!