» wahoo..

¨
Härlig bild på anna i typ april med min beeezta mobilkamera

vad kan man säga, ingen bloggning idag heller för Internet har seegat som bara den... men imorgon kommer det vara fixat så den bärbara funkar och då kan bilder läggas upp igen och bloggandet rulla igång igen  osv, osv.. kan berätta lite kort om dagen iallafall, började med bullbak sen kom julia på bullkalas vi såg sedan dear john, sedan fick vi främmande.. haha så har min söndag varit..

har ni haft en trevlig söndag?

» oopsi.


haha, bilder från förra året på ett par helt normala tjejor! :)


Har ej bloggat idag för batteriet på den bärbara datan slutat funka, surt. och internett med det stationär har krånglat heeela dagen. plus att man inte kan lägga in bilder på den hära datan! HUR DÅLIG DAG KAN MAN FÅ HA!?


» OH YES!



äntligen är det heelg! känns himla skönt! ikväll blir det  filmkväll med anna och sara, blir väl att fara till närmsta matbutik och köpa gooodis! En sak till med den trevlig helg är att min digitalkamera har kommit (den har vart på lagning)

» Ehh.. say smile



Haha, skåda mitt konst-matverk! är riktigt stolt, bara att den ser ganska sur ut. men nu ska den ätas upp, vi hörs!

» today



Jeans veromoda | Munktröja hm | sjal ginatricot


» te


Vaknade nyss efter har sovit sen middagen.. ganska segt, sitter iallfall nu framför datan med en kopp te. ajja ska väll forstätta med den nu, haha. vi hörs!

» tävling hos knorkan.blogg.se

Var med att vinna denna skitsnygga ring genom följa instruktionerna nedanför

Allt ni behöver göra för att vara med i tävlingen är att:

1. Motivera varför just du borde vinna ringen från Cocoo.se
2. Lämna namn, mailadress och bloggadress för er som har.
3. Helst skriva ett inlägg om tävlingen i eran blogg, det ökar eran chans att vinna men det är inget måste.

Lycka till! Tävlingen avslutas den 31/8-10 kl 00.00

Knorkan.blogg.se

» nytt



Slutade efter lunch idag, ganska härligt. efteråt for jag, anna och erika ner på stan för den var 10% rea på hela sortimentet. Då kom jag hem med dessa saker. men nu blir det käk!

peace

 


» dagens



jeans-ginatricot|ring-hm|linne-turkiet|kofta-veromoda


» natti natti sov så gotti gotti..

ska nog dra mig till sängs se lite på tv eller börja läsa en den första twilight boken (vad den nu heter,haha).  Imorgon blir det att kliva upp vid 7.. väldigt seegt om jag får säga det själv.. ajja sov så gott allihopa.
                                                 
    
Gustaf är nog den sötaste figuren jag vet efter kommer nog dom i dunderklumpen, haha.


» Lek



Nikon D3000 + Nikkor18-105  f/3.5-5.6


» rain



Har varit på badet idag så det har vart no-bloggning. Så är helt utmattad, haha. sitter iallfall nu med en super god kopp choklad som jag gjort helt själv (haha), och hör hur regnet öser ner utanför. ganska mysigt (ibland) men inte typ när man går till skolan osv, you know.
vi hörs!


» SWEET




you´ll spend many nights alone, oh oh oh...  Har fått låten summerbreze på hjärnan och ska strax kolla på fångarna på fortet som börja för en halvtimme sen, och äta mackor och dricka oboy.  så vi hörs!


peace


» ny header!



Nu är hedern fixad och klar! blev ganska nöjd ändån för att bara andvänt paint och picknik,haha..

peace


» AUTUMN



Första skoldagen avklarad.  var helt okej, sitter iaf nu hemma och smådfryse och tittar på tv. Har fått en förkylning (suck) Men en annan sak jag börjat känna av är att hösten är påväg. Det är mycket kyligare i luften och endel träd har redan blivit lite orange/röda. Ajja, ska forstätta med mitt tv tittande.
Håll lite utkik idag för jag tror det blir att min header kommer vara klar! :')

peace

» läger






Bilder från erika.

Det senaste dygnet har jag varit i marieby på konfa läger. Vi har ätit, lekt lekar till och med var det så att blixten slog ner så allt slockna för några sekunder ( ooh, fick nyss en Déjà vu , haha) men iaf så har jag haft  det väldigt trevligt med allt ''normalt'' folk! :')

peace


» wonderful



Bilder från erika

Har haft en helskön dag mer erika i sundsvall idag. Började med att vi tog bussen till birsta/Ikea 06.50 sedan så har vi traskat runt där hela dagen och åkte sedan hem vi 16 tiden, tyvärr inte så mycket bilder tagna men mycket saker köpta! ;)
haha. Riktigt skojj var det. Vi har flummat, skrattat, fått panik föt vi trott vi kommmit fel. Men somsagt.. Det var awesome :')

peace

» sophie&maria




HAHAHA!





Har spenderat dagen med maria & och sophie på staden idag. vi har messt varit i badhusparken och suttit i det soliga vädret! rikigt kul var det... :')
Ajja, ska lägga mig nu ska upp 05.45 imorgon! så Godnatt allihopa!

peace

» I got a 15 million dollar


haha, skev bild. Men vi är awesome endå!

Sitter med erika, vi har precis bokat biljetter till  sundsvall imorgon! och vi är PEPP! :')
Ska snart dra ner på stan med maria och sophie, så vi hörs..

peace


» summerbreze




Nikon D3000 + Nikkor18-105  f/3.5-5.6


» erikus




blider från erika

Idag har jag och Erika vinkat av jonna som som är påväg mot stockholm och imorgon åker hon till varma cypern! lyxx säger jag bara, haha. iallafall så har jag och Erika krattat up gräs på gården när vi hade som tråkifgast sedan har vi ätit tårta för min mamma fyller 41! så stort grattis till henne!  vi har sedan hoppat studsmatta och haft vattenkrig.
Jusst nu sitter jag hos mormor och ätit grillat, skigott! ajja, vet inte vad som händer ikväll men vi hörs! :')

peace

» butterfly fly away



Nikon D3000 + Nikkor 18-105  f/3.5-5.6


» new/ring/nailpolish



hejh0!
har varit på stan idag med jonna och erika köpte två nagelack i och en ring sedan for jag och jonna  till ishallen och titta på några kompisars träning och snacka om att det var kallt!

peace


» Bubblor (:




HAHAHHA, erika likes bubbles.

Erika kom förbi en sväng och sa att det var skit varmt ute så vi drog ut och gissa vad vi hittade?
jo bubblor! :'D


» PHOTO

har varit ute med Erika och fotat. blandannat till en ny header får väll se vart det leder. sitter just nu och lyssnar på paramore, och kan säga guuud va länge senn det var man lyssna på dom men dom är ju grymt bra iaf! :')


paramore - use sombody (cover)




paramore - misery business (acoustic)

peace

» one just like the others

tjenää!

har inte haft något att blogga om idag alltså blogg-torka...  har spelat sims 3 ungefär hela dagen som alla andra dagar jag gjort i sommar typ, den hära sommaren har nog varit en av dom bortslösade jag haft. Då menar jag att jag typ suttit inne vid datan när man kunnat varit ute i det härliga vädret(när det fint i gråa östersund) lite trist.. kan iallafall berätta lite trevliga och goda nyheter att på tisdag åker jag och erika till Ikea och birsta! ska bli superkul! (':



HAHA, gammal bild på mig och erika när första snön kom 09, men den bjuder vi på!

peace

» strawberries





Bilderna är från erika

Igår så drog jag anna och erika ner till ope och plocka massa jordgubbar.  sedan så satt vi i solen och åt massa jordgubbar och glass, supergött. var sedan på kvällen med jonna och erika och såg på film. :')

peace

» godmorgon...

...eller vad man nu ska kalla det. ska strax vara med erika och anna vi ska troligen åka till ope och plocka jordgubbar! men slänger upp min första dagens outfit! haha, lite suddig menmen det får ni nöjja er med :')



peace

» skype

sitter och snacker med filurerna jonte och jonna på skype, ska snart dra igång en film och sedan sova, vet ej vad morgondagens planer blir än men vi hörs!


» hemma!

har varit på stan hela dagen med jonna, träffade sophie och maria där oxå! mycket trevligt..
kom hem med en overzise-stickad tröja för 149kr och en skjorta för 199kr :')


peace

» stan.


Någon rand0m bild..

tjena tjena! Ska strax fara ner på stan, väntar bara på jonna som  snart är klar!
men  vi hörs senare!

peace

» Dop.



Har varit borta dom två senaste dagarna. igår så for jag till mormor och morfar med familjen och idag så var vi på dop. Och var med när lille thor döptes. :')

peace

» f4il

har tyvärr inte uppdaterat idag men kan berätta lite om dagen, jag julia och jacob skulle fara till ope och plocka jordgubbar i det soliga vädret! så när vi cyklat dit ochkommit fram är helt slut (det blååste mycket motvind) så var det STÄNGT! haha, gud vad arg jag blev. sedan så har jag varit i storsjön och badat med anna, julia, sara och ida. (har inga bilder från idag heller..)sitter nu iallafall och nördar sims 3, ska väll forsätta med det,

peace

» tröttare tjej...


hihi, söt maja på bild. :')

var ut och sprang med anna och julia och kan värkligen säga att jag är HELT SLUT! haha, jag har noll kondition. vi sprang typ 1,5 km. men det är väll en bra början...?, blir nog att dra ut och springa imorgon igen för att komma igång. Ska nog ta en dush nu och sedan se på lite filmer som mamma kom hem med idag.
peace


» efter regn kommer solsken.





Har varit med anna och julia. vi bada vid storsjön och hade det trevligt, det var faktiskt inte så jätte kallt, haha. och ikväll ska vi dra ut och springa. (är ganska stolt över mig själv för så lat som jag är)

peace


» hallo!

idag har jag inte hunnit haft någon uppdatering för jag varit borta hela dan! haha kan berätta lite kort, har umgåts hela daen med sötast jonna och det började med att vi for till ishallen, sedan kom vi hem efter ett tag for vi ner till sportfältet och var där med fredrik, oxå nu på kvällen har vi tittat på film, en mycket trevlig dag! (så nu hoppas jag ni antäcknar det där!) Och imorgon ska jag vara med julia, ska bli superkul! Eftersm vi inte träffats på ett bra tag. :')

peace

» har nyss..

..kommit hem från stan, har varit där med jonna och anna vi gick mest bara runt och kollade :')





hmm, joo östersund har alltid bästa vädret...

peace


» nybeställt



Har precis klickat hem ett par nya wayfares (så smart som jag e pajjade jag mina gamla) 
iaf dom är beställda från hiphopbutiken.se för endast 138kr :')


peace

» FILMDAG.

tjenatjena! haha, har vart för laat för att blogga idag, men sånna dagar finns väll oxå! har bara latat mig och sett på film! och för alla som vill veta så kan jag berätta att vår hund vi brukar vara hundvakt åt har kommit och ska vara hos oss i någon vecka! :')



kent - skisser för sommaren

peace

» anna på besök!



HAHAHA VI LEKER SPIONER..



Sitter med  min gode vän anna från rolfstrop, har vart med henne heela dagen. mycket trevligt!
nu ska vi gå och äta cheesecake so, cyya!

peace