» gott nytt år!

heh allihopa! ska aaldeles strax dra iväg till gunnarssons och fira nyår! vet inte vad jag och jonna ska hitta på ikväll, well seee! idag har jag bara glott på en massa grey's avsnitt!  igår så hade ag en trevlig dag, for på stan med jonna hitta lite fynd! for hem med joel och jonna, vi kollade på kassa filmer, nej det var ''the human centerpiede 2'' så nej jag tittade inte alls.. haha, men nu ska jag dra vihörs! pusshej

» Jonna =)

hejhej !
jonna som skriver här :)  jag tycker att rebecca skriver allt för sällan så nu tar jag och gör ett inlägg :D
jag är med joel och rebecca och vi gör ingenting...  jag och rebecca har varit på staden idag, jag hitta några saker och rebecca hittade några saker
men nu så ska jag vara lite social med dom!
puss
<3

» Gräftåvallen

Dom sa att det skulle bli storm här, men det stormade bara i en timme under natten som tur var.. Föriövrigt har jag haft en bra jul fick in julstämningen i typ sista sekund.. Haha men den har vart bra! Idag har jag ingen aning om vad som händer.. Vi får se.. Pusshej!


» pepparkaksbrak

fick denna syn när jag kom hem, bara att äta upp den! Dock har vi ingen aning varför den gick sönder, Min lillebror gissar på att jag helt enkelt inte kan göra pepparkakshus.. jag gissa på att vi hade för mycket M&M's.. taket väger ett kilo.. hahah.. har ikväll haft ett ryck jag vill klippa kort! men dock så kan jag inte gör det själv för det syns så väl på mig och det skulle bli lite ojämnt.. hehe.. föriövrigt har jafg tittat på grey's anatomy, grett det!
nu ska jag lyssna igenom amanda fondells nya album! woooop!

» hometown glory

inte haft någon ork till bloggnong men har iallfall haft en trevlig helg, idag har jag inte gjort ett skit.. inte orkat heller! har bara legat i sängen och glott igenom en massa greys anatomy avsnitt! biglove♥
har inget annat att meddela för tillfället. jo, på onsdag är det lov och det är ju bra, som jag har längtat! aja, hejdooo

» femtonde december

Arkiv bild.
Sitter här och jobbar svenska, Det är novell, så sitter och finslipar novellen, går till fyra idag så det är ganska segt.
Föriövrigt så har jag inget intressant att meddela, ganska vanligt, men det får ni leva med! aja, vi hörs ikväll!.. om jag inte sommnat..

» fem ointresanta saker

  • På kvällen när det är mörkt och jag går upp  för trappen så hoppar jag över de tre sista stegen för
  • jag tycker att skärd apelsin är mycket godare än skalad..
  • allt jag inte vet, googlar jag!
  • jag lyckad alltid få fram pengar på något sätt, tex gömt en hundring osv, men kan lika fort göra så att den försvinner..
  • jag kan tycka att det är skönt att vara ensam ibland men om det blir förlänge blir jag typ rastlös, eller vad man ska kalla det och kan inte sitta still... haha
Ja, med dessa fem helt ondöiga saker om mig så säger jag godnatt!

» trötter

tja! Somna direkt då jag kom hem vakna vid fyra somna och och vakna sju... känner mig ganska så seg..
Har även gjort ett pepparkakshus, dock inte klart, men dörren är uppochner och taket buktar inåt, nej att göra pepparkakshus var inte min grej.. nu ska ag ta en varm dussch i ett år.. hejdå!

» lucia

lite bilder från dagens luciafirande! Idag har det somsagt vart lucia, väldigt mysigt, vi fick även saft, pepparkakor och lussekatter! Förövrigt har lektionerna vart sega och jag har vart så himla trött, hållt på somna ett antal gånger.. Sedan när jag kom hem så la jag mig under mitt fluffiga täcke och kika på en film, såklart en julfilm! men nu ska jag kika på greys anatomy, har ju haft så mycket plugg på sistone så har inte hunnit kikat på det!

» hey ya

Idag har  jag hunnit med mycket, jagoch familje har vart hos ander, gammelfarmor, fixat lite i stugan, farmor och farar och momma och moppe.. kom precis hem och nu ska jag sätta igång med en musik läxa som ska vara inne imorgon, jag kan då inge om noter men somturär finns det papper med alla svar på.. ajja först, mat!

» snöstorm

söta eller vadå?! vi har vandrattill skolan genom snöstorm, och pga jonnas allergi så fick jag leda henne, för hon såg inget .. hon tyckte jag varytterst dålig på det för att jagsåg inget själv för det is-snöade i ansiktet så vi var nära att gå in i en snöhög.. sitter nu här på SO:n och har precis skickat in mitt arbete och sitter nu för det mesta och fördriver tiden..
slutar fyra idag så troligen ner på stan då och ikväll blir det myskväll med julius! grett! men vi hörs!

» skinny love

haha, ser lagomt skev ut. :)
tjena, sitter här och fryser på svenskan och skriver en novell.. varför ska det alltid vara så kallt?! no me gusta..
när jag kommer hem ska  jag då sova! mår inge vidare, fryser, börjar bli förskyld och huvudvärk.. senare på kvällen är det något gymnasiegrej.. haha,men ska forsätta med novellen nu.. pusshej

» ett av fyra avklarat

Dagens, Har idag haft matte prov, första provet av fyra som vi har denna veckan, Eller den sista är en inlämmning men ändån.. imorgon blir det no prov, känner att med kväll kommer tillbringas i den boken.. Så himla härligt att vintern äntligen har kommit!  Hoppas den stannar också.. Ska som sagt sätta igång med no:n nu..
pusshej!

» Skidskytte

Andra adevent idag, förhimla mysigt! Har tittat på skidskytte med julia och jennifer, trevlans! sitter nu i onepicen och pratar med anna på talkbox, men ska nog sätta igång med  plugget nu, pusshej!

» lydia

åh, vad gott dom luktar! kokos,melon och jorgubb!
har idag haft en plugg dag, kommit en bra bit med första världskriget, läst lite om kol, och löst lite ekvationer, segt.. men har prov nästa vecka så, ååh snart är det lov också! längtaaar!
ska dra igång någon film nu, vi hörs, puss!

» första december

godmorgon! hinner med ett litet inlägg nu.. igår kväl runt tio så kom jag på att jag och jonna skulle baka till klassen imorgon (idag). så det blev lite kvälls bak, kul vare, natthumor♥ Blev så att jag sommna där, men sitter nu och käkar frukost och ska strax dra dit igen, vi hörs.. puss!