» FREDAGSMYS!

Är nu hos erika och är också med anna! Vi var upp till prix och köpt massa godis chips och dricka till fredagsmys. Haha, vi fick till och med en fredagsmys skiva där, haha. Jonna kanske kommer ikväll men vi får se.Lägger upp en snabb bild nu men mer bilder från ikväll kommer nog senare.





puss

» Studsmatta

Idag har jag julia, anna och erika. Vi har hoppat studsmatta, riktigt kul! Och imorgon har vi ingen skola häller, härligt!



( b i l d   f r å n   e r i k a s   b l o g g )

puss

» CUPCAKES!

Har vart på stan idag med Sophie och Anna. Så nu har vi köpt present åt Julia. Sedan när jag kom hem blev jag extremt trött och sov en timma. Haha, sedan när jag vakna fick jag för mig att baka cupcakes men mitt i baket så var jag ut och sprang oxå! Så det är det jag tillbringat min kväll åt.






Mums!


» Har nu bild försöker rita men det går inge...

dsc04891 (MMS)

Har nu bild försöker rita men det går inget vidare, haha. Ska på stan efter skolan med sophie, maria och anna. Ska nog köpa present till julia som ska ha middag på fredag. Ska försöka rita nu,haha. Puss


» Svenska Hollywoodfruar



Idag har jag var med Sophie, Julia och Anna. Vi har hoppat studsmatta och spelat super mario bros. Och nu sitter jag och tittar på svenska hollywoodfruar!  Maria Montazami är så himla skön tycker jag, haha!

puss



» Äntligen!

Idag har vi vart och plockat fram studsmattan. Det var lite tjorvigt för den krångla lit men tillslut!
Är så glad att den kom fram ganska tidigt i år (tycker jag). Nu har vi släckten på besök för att fira Jacob (som fyllde år igår). Så snart blir det väl tårta! Mums.



puss

» vårshow!

Idag har jag jonna och anna sett på wendelas vårshow. Det var två akter men tycker nog att den andra var lite bättre. Justja! Idag fyller Elsa, Julia, Jacob, Henrik och Sofia år. Många grattis till dom!
Ska snart äta tårta. ( eftersom Jacob min bror fyller hår, haha )
Men innan det ska jag och anna ut och cykla!









puss

» Ny header!

Nu har erika hjälpt mig men en ny header. Tack så jätte mycket för det!♥
Ikväl så kommer familje Gunnarson på middag hos oss. Det ska bli kul. Lägger upp bilderna från igår senare ikväll. 




puss


» äntligen hemma!

Idag har jag cyklat till Lillänge med jonna och anna (julia skulle följa också med det blev inte av, det var synd..)
Sedan så for vi hemmåt och stannade vid en lekplats och tog massa kort men dom kommer nog ikväll för vi använde jonna kamera. Och ännu efter det , haha. Så följde jag och anna med jonna till odenvallen för hon skulle på träning och så joggade vi därifrån hem själv. Extremt jobbigt! Men skönt att man gjort det så nu ska jag ta en lång duuuuuuuuusch!




( Anna på den härliga bilden från cykelturen i måndags )


puss

» STAN

Idag har jag vart på stan och köpt mina efterlängtande converse. Sedan så for jag hem och storstäda rummet, så nu är det väldigt rent och fint. Nu ska jag väll snart sätta igånga några läxor....




( lite dålig bild men dom är hallonröda )


puss



» Kallt!

Idag skulle jag och anna på spinning men det blev inte av så vi var tvungen att hitta på något iallfall. Så Vi cyklade till något ställe nära Badhusparken och tillbaka. Det var väldigt kallt och blåsigt, men vi han ta lite bilder iallafall.






puss


» promenad

Har nu varit ute och cyklat med maja och min gode vän erika. Vi såg tussilago, testade nya magnum gold, supergod! Sen så satt vi i hammocken och mumsade på glassen och hade det gött.




Puss!

» sådärja!

Nu har jag sprungit en ganska lång runda (tyckte jag iallafall) Sedan så åt jag en jättegod middag! och nu ska jag nog ta en dusch och sedan försöka börja läsa boken '' om jag kunde drömma''.




puss

» första gången iår.

Nu drar jag erika och anna ut med majja och premiärspringer/går för året


puss

» funderar och funderar.

Ikväll har jag inte gjort så mycket. Inte vart så mycket bra på tv häller för vi har inget boxerkort i stugan
 (har alltså bara 1,2 och 4).  Men en sak funderar jag på och det är att köpa converse. Först tänkte jag röda sen vita men nu hallonröda!

Vad tycker ni?




puss


» Mobilbloggar och sitter i bilen påväg till...

dsc04867 (MMS)

Mobilbloggar och sitter i bilen påväg till stugan. Har tagit med ett skiss block och nötter för att göra något på den korta resan. Skriver säkert mer ikväll så jag återkommer, haha. Puss


» film

Har nyss vart på videoteket och hyrt två filmer och köpt lite godis och chips till fredagsmys, haha. Imorgon blir det nog stan med  min mamma, vi får se...




puss

» Första mobilbloggs-inlägget. Nu är jag ner...

dsc04866 (MMS)

Första mobilbloggs-inlägget. Nu är jag nere på stan med erika och jonna. Erika håller på för fullt att prova kläder på monki. Haha, skriver mer när jag kommer hem. Puss


» tillbaka!

Nu har är vi tillbaka Vi var och lämna julia. På vägen träffa vi malin och jennifer. Sedan så cyklade vi en stund och är nu hemmma genomfrusna!

Sitter iallfall nu här och roar os med webb-camen och dricker te och äter varma mackor. Mums!





 
                                                                             

      


puss




» Drar ut nu.

Nu ska jag och Erika gå på promenad. Vi ska lämna av Julia på vägen.

skriver lite mera senare.







Puss 


» Vill ha!

Idag har jag inte uppdaterat nånting för det vart skola sen direkt ner på stan så kom jag hem vid 6.
Sen så stack jag och jonna till jonathan.

men iallafall nu har jag klippt och klistrat ihop saker jag vill ha. hihi





puss


» försenade bilder.











Så här var bilderna lite försenade.

puss

» with my friend

Nu sitter jag och jonna i friggeboden. Vi har inte hittat på så mycket idag. Suttit inne och kollat på tv, men sedan blev det sol så vi har legat på taket och solat.

Det går inte att ladda upp bilderna så dom kommer imorgon

puss

» jonna gästbloggar

Nu är jag i stugan och har jonna med familj på besök så nu ska hon få gästblogga.


hejsan
jag e med rebecca och ska skriva på hennes blogg :)
vi sitter i hennes stugaaaaa
hejdå kraaaaaaaaaaaaam jonna



» Fjället

Det blev inte som jag skrev med bilderna. Han inte i torsdags kväll och i går hade jag ingen tillgång till data men nu så ska dom laddas upp....








Ha ha. gjorde en jätte vurpa så jag hoppade fram.



Sen var det inte så mycket mer bilder.

puss



» Hemma.

Nu har jag vart i stugan i en vecka därför har jag inte uppdaterat något. Har tyvärr inte lagt in några bilder på datorn men det kommer senare ikväll. Nu är jag med anna och vi sitter och ser på twilight. Snart så ska vi göra glass och chokladsås. Men som sagt ikväll kommer bilderna.



Gammal bild på mig och anna.


puss