» GE MIG!



Hittade den här sjukt snygga klockan på runns.se för endast 170kr.
Är säkerligen något som snart kommer ligga i min brevlåda,haha.


» svampbob fyrkant

Har inte  vart så mycket bloggande i helgen för jag har för det mesta legat i 39graders feber. får väll hoppas att det vänder snart och jag kan bli frisk! nu blir att titta på svampbob, haha bättre pogram får man leta efter :)


» judit och judit



hahaha! så jäkla bäst!


» sjuk



Har varit hemma idag för haft feber. Inte så roligt speciellt nu när det är helg, då vill man ju inte vara sjuk. sitter jusst nu iaf och tittar på se upp för dårarna, så ska forsätta att titta på den. Ha en bra fredagskväll!

puss


» music is the way of living!



Vi har hållt på med tryckeri på bilden så nu tog jag med en tröja och tryckte ''music is the way of living''
blev ganska nöjd faktiskt, haha. :)


» nytt!

har fixat headern inte bästa kvalité men lite höstigare iaf :)

» 22 september



Någom skumm bild sen i sommras.

for direkt till stan efter skolan idag igen, köpte några assnygga örehängen som jag lägger upp senare. Sitter jusst och kan sommna när som helst och har världens huvudvärk. ska sova nu i think, cya

» september




blogg.se har strulat lite grann men nu funkar det igen. så dum som jag var glömde jag kameran till lägret så det blir inga bilder. Men iaf så drog direkt ner på stan idag med jonna, julia, maria och sophie! mycket trevligt :)
men nu blir det plugg

» tjarå!




Drar på konfaläger nu över helgen, kommer hem på söndag!

      


» i went to ica maxi






haha, fråga mig inte vad jag håller på med.

direkt efter skolan så for jag julia jonna och maria ner på staden. Sedan for vi mot ica maxi (dom har vart öppet i ett år som dom hade massa special erbjudanden) självklart for vi dit, haha! :) Och köpte hem oss massa godis chips och dricka! Sitter iaf nu och läser en deckare som vi ska göra någon recension om någon vecka, såå ska väll fortsätta med det ciaao!

» light







Nikon D3000 + Nikkor18-105  f/3.5-5.6

» Lite bilder..





Inte så märkvärdigt. Enjoy,haha! men mer naturbilder kommer upp under kvällen.


» Kämpa för varenda unge!

Varje dag, året om kränks och utnyttjas barn medan omvärlden tittar på – eller bort. Så skulle det inte behöva vara. Alla har vi ett val. Antingen gör du ingenting – eller så gör du någonting. Tillsammans kan vi förändra förutsättningarna för miljontals barn världen över.

Det går att skydda barn mot våld, övergrepp och exploatering. Det går att ge dem trygghet, utbildning och mat för dagen. Och det går att befria barn från ett liv som soldat, gatubarn eller prostituerad. 

UNICEF, världens ledande barnrättsorganisation, finns på plats i regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar och arbetar dygnet runt för att ALLA barn ska få den barndom som de har rätt till. Det handlar om så självklara saker som till exempel rent vatten, vaccin mot dödliga sjukdomar, bra hälsovård, skola och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering.

Själv tycker jag det är jättehemskt att vissa barn blir  tex kränkta, misshandlade och inte får lika mycket rättigheter som andra..

                                  bloggare-barns-rattigheter-200-150-flicka  banner-pojkar-200-150-fvu


» lillebrors bästa



Min käre vän sara sålde kolor och kakor osv.. och kunde inte låte bli att köpa, haha. Men dom är ju som himmla gooda! Idag så har det var klassikern på 1,2 mil. skönt att ha det gjort..
Jusste igår var jag ute med erika och våra kameror och fotade så håll utkik för att bilder kan dyka upp!


» fredag kväll






Bilder från http://eerikan.blogg.se/

Lite bilder av alla som togs!
Det var en riktigt trevlig kväll. Nu blir det att baka kaka och sedan plugg!


» the notebook

Hade en grymt rolig kväll igår med tårtbakartävling och firade erika som faktiskt fyller år idag så stort grattis till henne! bilder kommer senare men nu ska jag se the notebook så vi hörs!


» 9 september





Har varit på skolan idag sedan stan  och sedan på ungdomskväll i ängsmokyrkan. rättså trevlig  dag! :')
ska nu fortsätta se på lier lier på 6:an så vi hörs!


» plugg..plugg och mer plugg.

kom hem från skolan med världens huvudvärk. Inte så kul.. sitter iaf nu och pluggar nu när man börjat i 8:an så tycker jag att det är x100 mer läxor! ganska seegt...

Bjuder på en awesome låt!♥



Martha Wainwright, Snow Patrol - Set the fire to the third bar

» yesterday




igår så var det skolfoto. haha, gick väll som vanligt (att man ser helt rand0m ut) var sedan på kvällen med jonte, jonna och erika och såg dead silence. Ganska så läskig, haha. jojusste mittimellan allt i dagen så var jag erika och jonna ute och fotade då håll utkik efter att lite bilder kan komma up under dagen! men nu blire att dra sig till skolan! ciaao..

» passionsfrukt


Har spenderat dagen med jonna vi har pluggat. sedan har erika vart med oss lite oxå, jusst nu sitter jag och äter en awesome god passionsfrukt (som ej ser så god ut, haha) Nu blir det att städa rummet... ''suck''

peace

» new



När jonna kom hem kom hon oxå hem med denna parfym som jag beställt från taxfree'n. Den nyaste Escada parfymen ''Marine Groove''  luktar hur gott som helst! :')


» yääy!

äntligen funkar datan! så nu blir det mer unppdateringar! :')

» not yet..

Har inte uppdaterat de senaste två dagarna, har inte vart någon bloggning men det kommer bli bättre somsagt när den bärbara funkar och bilder kan läggas in,haha. nu blir det att plugga..

vi hörs!