» och då var yran slut..

Tjabaaaa! har knappt vart hemma sen i onsdags.. på dagarna har jag jobbat och på kvällarna på jag vart på yran.. annars har jag bara vandrat runt på stan! det har vart riktigt bra! Idag har jag vart i Orrviken hela dagen sen har jag städat rummet.. mår inte så bra, äh ska inte klaga.. ska väl.. vet inte vad jag ska göra, vi hörs hej!
 

» trött

mår inge vidare.. inte bra alls.. ikväll har jag inte gjort ett dugg bara legat i sängen.. vi hörs

» Måndag

Hejsan! Ligger nu och kikar på en film och fryser som bara den... Aja ska fortsätta titta..hejs Två bilder från turkiet


» Kavaj

Köpt en kavaj för ett presentkort som jag hittade i plånboken! Även köpt yranbiljett!


» hemma!

tjaaaaaa! är nu hemma! har haft en toppensemester! haha, har räknat ut att jag har åkt antingen buss, flyg eller bil i 40 timmar! mobilbloggen har inte funkat så därför har det varit väldigt off.. men kommer med massa turkietbilder sen! nu ska jag bara.. jag vet inte, göra inget! pusshej

» möblerat

möblera om mitt rum för ett tag sedan och såhär slutade det.. haha.. har idag var på sportfältet en stund men mådde inge vidare så åkte hem, har vart hemma hela dagen och packat lite och så..  nä nu ska jag kika på någon film eller något, vi hörs hej!

» infinity

bilder från weheartit
en tatuering jag absolut skulle vilja ha, så fin! kan sitte och kika på massa olika fina infinity tatueringar eller bilder! hähä, nu ska jag komma på vad jag ska packa för fr nämlingen snart på semester, hejdå!

» Godmorgon

Flukoooooooost