» wanties

lite fint från H&M, Monki och Gina Tricot! haha, har alltid velat hafft sånna toffler och har no hittat dom!  dock  har jag inga pengar...  nån som har lust att skänka? vore väldigt tacksamt! Sitter nu och kollar på youtbe klipp och försöker lära mig att fläta håret.. går tycker inget vidare.. men ska fortsätta med det nu!

» trött, tröttate, tröttast

tjena tjena! har inte haft någon kontakt med en data idag förnns nu! har idag  haft en seg skoldag sedan drog jag till tandläkaren! men hade inga hål! woop, träffa anna en snabbis på stan oxå, mycket trevligt senare drog jag ner till lillsjön och nu kom jag precis hem från gårn! ska nu dra igång några how i met your mother avsnitt!
fred ut!

» biotoper


sitter och jobbar no på skolan, weehööö! ska efter det dra på stan! och sedan hem för att plugga ännu mera! men jag orkara verkligen inte...  Måste väl forsätta med no:n nu! vi hörs folk!

» September 27

hooola amgios! sitter här med spanska, matte, no och svenska! så kommer min kväll att se ut dvs en massa plugg! ganska segt men skönt att få det gjort!  Har idag vart på staden med julia, mycket trevligt!  kom hem en ett linne som jag visar senare! Nu ska jag forsätta med plugget, hörs!

» nytt höst lack!

köpte ett nytt nagelack igår från depend!  lite metall färgat, i like it! passar perfekt till hösten!
kom iallfall nyss hem från en tripp på badet! var där med jonna och jennifer mycket trevligt men sitter här nu sjukt trött och ska dra igång mitt egna lilla how i met your mother maraton! ha en trevlig kväll!

» grattis anna och sara!

blid på en awesome god tårta från erikas blogg!
har idag  firat anna och sara som fyllt 16 idag! stort grattis till er! Det var iallfall himmlans trevligt där, snackade åt cupcakes och tårta och kika på en film! sedan drog jag hem och pluggade och sitter nu här och kollar på how i met your mother! imorrn är det skola igen och efteråt så far jag, jonna och julia på badet! vi hörs!

» julius och stefan!

igår var det fredag och det var en himmlans trevlig dag! julia kom hit och vi flummade lite drogefter ett tag upp på gårn med jonna sedan  hem igen och kika på massa film! riktigt bra kväll! men nu håller jag på att fixa mig och ska snart dra ner på stan! pusshej

» it's friday!

äntligen fredag, det här veckan har faktiskt gått riktigt fort!  ska iallfall ikväll hitta på något med julia! mys!
men nu ska jag ta något gott och fika.. kanske lite te och en macka och kika på.. dun, dun, dun.. how i met your mother! pusshej!

» tierd of all this..

bilder sen i sommras när vi hade i storsjön, och kallt var det..
sitter här och läser det sista av engelskan! ska sedan lägga mig! sjukt trött har idag senn jag kom hem bara gjort ingenting, eller jo sett några how i met your mother avsnitt och tagit en liten power nap.. men som sagt nu drar jag vidare från skrivbordet till sängen.. peace out!

» nail polish

lite skevt och smått fult, men detta har jag alltså pysslat med ikväll! har föriövrigt spenderat min dag med julia! vi har snackat, skrattat och flummat oss och haft allmänt trevligt! är sjukt trött så ska väll strax dra och lägga mig för imorgon går vi till fyra.. men jag har ju tio minuter sovmorgon.. om man nu kan kalla det för de.. tfrån. 8.10 till 8.20! men måste dra nu pusshej!

» går'n

haha, kladdkaka som är så kladdig att den sitter fast stenhårt, en rebecca som ser allmänt emo ut, och en massa kort.. som vi spelat med hela dagen!
har jobbat med jennifer idag på går'n har vart  ganska skönt, lixom inte gjort någonting förutom spelat kort, bakat kladdkaka och typ gjort mackor.. haha, har sedan jag kommit hem storsädat och kikat på how i met your mother! nu kollar jag på idol och pluggar so och bloggar lite i reklamerna!  Men nu börjar det så måste dra.. hejs!

» NCIS

syns knappt, spöke typ.. yeah!
sitter jusst nu i min onepiece och kikar på NCIS,  om man börjat tittat på det så går det inte att sluta! Ska nog plugga lite innan jag sommnar, känner mig en gnutta duktigt! men hurrni! nu har jag lixom en fråga! vad vill ni se mer i min blogg? för känner ganska mycket bloggtorka! vore ju kul att dela med mig annat än vad jag gör på vardagarna! ge gärna tips! godnatt!

» fulväder

regn kan vara mysigt men jusst nu är det bara fult,kallt,blött och jobbigt... sitter och kikar på  gårdagens idol-avsnitt, haha är helt inne i pogrammet nu men glömmer alltid bort att kolla när det går på tv, så blir att jag alltid tittar på repriser, haha.. vet inte vad  som hänt är sjukt trött hela tiden känner bara för att sova.. aja, får bli att lägga sig tidigt ikväl, haha pusshej!

» can you learn me to whistle?

gulligare får man leta efter, haha!
Har idag haft ett litet eget how i met your mothermaraton fast tog ett litet uppehåll och drog på hockey! det var kallt men ganska kul faktiskt! jusst nu sitter jag här i min onepice och käkar satsumas! Men nu ska jag fortsätta mitt maraton! yäää.. pusshej!

» tralalala

akriv bild.
har haft en härlig dag idag! tog en lång sovmorgon gått i pyamas och bara degat sedan gjorde jag min specialmiddag! korv med makaroner! efter det kom jonna på besök och vi drog ut och träffade på daniel sedan stack vi vidare till mig! vi spelade yatzy som var sjukt tråkigt för att jag suger på det, haha.. så vi drig istället igång en film! men nu har dom stuckít hem och jag ska kika på HOW I MET YOUR MOTHER, caps!  grymT!

» i forgot what to do

Jessie J - Who You Are


» idol yeah!

haha, charmiga as hell! ;)
ganska chill skoldag! först hl, sedan håltimme i en och en halv timma jag och jonna tog en tupplur på gårn sedan svenska, luch, hk och so! ganska lång dag.. menmen, har sen jag kommit hem tittat på massa idol repriser! håller typ på att bli sjuk oxå, min ögon känns som överhettade stenar och fryser och lite snuvig.. fml! blir att lägga mig tidiga ikväll och hoppas på att det är bättre imorgon! men först måste jag göra lite engelska.. pusshej!

» nudlar!

dagens middag! totally awesome fast kanske liite för stark... har idag vart i skolan och sedan kört skoljoggen ''powerwalkade'' med julia och annie, det gick  riktigt bra! sedan har jag bara lodat framför teven nu sitter jag här i min onepice och mitt nystädade rum och ska se you, me and dupree! pusshej!

» 2 kr kg!.. eller var det hg?

bilden är till jonna, look at my candy! 
kom nyss hem, fattade dock inte så mycket av hockeyn, men kallt var det iallfall där träffade vi gustav, kasper och david, sedan när det bara var en liten bit kvar av matchen frös jag och jonna så mycket att vi stack vidare till ica maxi där godiset kostar två kroner hektot! hur awesome är inte det?! så nu blire att sitta här så jag inte enns kommer komma ur soffan sen!  men nu ska jag ta en dusch för fryser lite fortfarande, haha ja.. om jag börjar frysa så har jag svårt att bli varm sedan! puss

» so


sitter här på so:n och jobbar religion, ganska segt men som tur är det sista lektionen! när jag kommer hem blir det plugg, sova och sedan hockey! Men måste nu forsätta så jag nån gång blir klar.

» godnatt!


» new shoes

nya kängor från dinsko. för trehundrakroner, himla fint! perfekt nu till hösten och hoppas/tror att dom håller i vinter också! usch är inte så sugen på att ha vinter speciellt inte nör det är runt tjugo till trettio minus... huvva.. Det ändå jag gillar med vintern är då julen och att åka skidor! nu blire det plugg!

» måndag


kul man kan ha med broderns dator.. första skoldagen av denna vecka är nu avklarad! det är ändå den bästa! vi har hl, slöd, idrott och sedan bild så den är inte så värst ansträngade. ikväll blir det plug..plugg och ännu mera plugg.. men först how i met your mother!

» från fjället

Lite bilder den fjällvandringen från i onsdags.. Igår var jag med jonna, först kika vi på film med linus men sedan stack han hem, så vi gick ut för att hitta på något och blev då att vi stack till gabbe och sov film och halvsov.. haha! men nu måste jag skynda mig för ska in till staden. puss

» kjell

haha, så himmla bäst! har idag typ sovit igenom mig hela skoldagen! och är fortfarande sjukt trött! iallafalll,
kom hem från ängsom för ett tag sedan.. har vart på ledarmöte, Nu blir det PLL!

» em0force

typ mina data just nu... vart fjällvandring idag lägger upp de få bilderna senare! Det var rikitgt blött och jobbigt och vägen hem var rena mardrömmen... jag ramlade sex gånger kanske.. en gång volt jag i en nerförsbacke en annan nös jag så jag vurpa..  när jag kom hem tog jag en lång dusch och sedan sommnade jag..  är sjukt trött så ska nog lägga mig igen.. puss

» 9B



här är  bilder från dagens skolfotografering, japp.. är dock inte nöjd, men det får duga endå, friends och min vackra klass, efter skolan for jag och jonna och träna sedan kikade på skor och efter det DONKEN! de va la gått! Hittade till och med ett par skor! men hade dock inte pengar så det blir en annan gång.. imorgon blir det fjällvandring! vi ska till oldklumpen... få se hur det kommer att sluta.. haha... men nu ska jag kika på tru blood sedan sova pussgodnatt♥


» hate mornings,

Nu var det måndag igen, Måndag är då inte min favoritdag på veckan, mer min otursdag... börjar med att jag vaknar dödstrött, sedan när jag ska cykla till skolan hittar jag inte nycklarna och dessutom gör så att jonna får vänta.. soryy jonnis! Och får nästan springa upp till skolan på 4 minuter, kom i tid iallafall, och som tur vad så behövde jag inget från skåpet idag... när jag kom hem så vände jag uppochner på hela mitt rum och där jag och när jag skulle kolla i sista lådan.. jo vad finns där då?! jo nyckeln... huvva, nu är jag trött så ska ta en tupplur i tio min  i min vän annas stora säng! thats just awesome! för sen börjar idol! pusshej

» ♥


» hääy!


sitter @ anna's place, har sovit där inatt, vi har haft himmlans trevligt, vi har flummat å svullat godis å dricka, grett! Idag vet jag inte vad som händer.. vi får se.. men nu ska jag dra! tjarå! (:
ps, kan konstatera att mina naglar inte höll länge för nån som heter anna var så våldsam så det blev en spricka i en rakt igenom, haha...

» lite rött, trött


få se hur länge dessa naglar håller..
känner inte för något vill bara sova, men igår iaf skulle några i klassen hitta på något men det blev inställt.. fasst sen på kvällen kom jonna förbi och vi kika på en film, ikväll vet jag inte vad som händer, vi får se.. pusshej

» ny header


fixade lite nytt igår, och har idag sen jag kom hem sovit vaknade en stund åt middag och sommande sedan om igen.. sitter och snackar med  jonna, mange, henke och linus.. å nån fler.. haha! sen ska jag vara med jonna, elliot och filip.. Men ska dra nu hejs!