» snö, älskade snö

skol less, sär skrivning? haha
jag tror att vädret, eller nån lite vädergubbe läser min blogg, för gissa vad jag såg när jag drog upp rullgardinen?! En massa snö! det snöade som bara den, ååh vad bra! en mindre bra sak är att jag har en novell analys som ska vara klar imorgon och jag har en bra bit kvar så måste sätta igång nu så jag nånsin hinner bli klar, haha...
har föriövrigt  haft en seg dag. började 8 slutade fyra, för långt! hade sedan utväcklingsamtal, jag väl bra, haha...
pusshej

» deprimerande

sitter här och är trött, less, vill sova...
fryser som bara den, ganska ovanligt för mitt rum brukar vara övervarmt.. alla serier har tagit uppehåll eller så har säsongen slutat... jag har en massa plugga som jag skjuter på, men försöker ändå göra så mycket som jag kan, demprimerande inlägg må jag säga.. lika deprimerande som det är fult ute, all snö håller på att tina bort. slaskigt och fult. dessutom har jag insett att jag har längtat efter snön, men har glömt hur kall den kan vara... hoppas ni är lite gladare iallfall, haha... hejdoo

» lights

lite lampor som jag har fixat i rummet, har idag haft svenska hela dagen, sedan skulle jag hem och plugga slutade med att jag sommna, bra där rebecca! men har iallafall gjort halva arbetet och nu återstår bara en jobbig reflektion, huvva..
men ska forsätta med det så jag nån gång kan bli klar.. pusshejj

» nyskorna

fick ej till nån bra bild så snodde en från hemsidan.. haha, men här är skorna jag köpt idag, ganska så nöjd, föriövrigt har jag och jonna glidit runt/halkat.. gaah, vad halt det har vart! det blev kebab till middag! ååh va gott det va!
nu ska jag trycka in lite matte i huvudet, wish me luck!

» sleepy

Har idag jag vaknat, dessutom vaknade jag av mig själv klockan halv sju och sånnt händer aldrig! det har även vart skola, en väldigt seg skoldag må jag säga, no me gusta español.. kom hem sommna, vaknade runt sju, drog till gårn, träffade jonna och lite till, köpte massa svull på prix och NU sitter jag och skype:ar med jonna,  yeah thats my day..
puss-

» +++

några bilder jag tog häromdan då det fanns sol, idag har det däremot vart fult väder och kallt, kan inte snön komma snart? det är bara fult och blött nu.. har idag haft en slapp dag som alla andra måndagar! blandanat ritat en katt som troligen inte skulle kunna gå om den fanns för det vart så fet, haha.. efter skolan har jag kollat på massa greys anatomy avsnitt, helt fasst i serien nu! men nu ska jag sitta i skyoe med jonna pusshej!

» nittonde november

bild sen alla hjärtans dag!
har vart med julia på stan idag, himmla mysigt, vi gick mest runt och kolla men kom hem med en skjorta(tack att du hitta den åt mig jonna,haha) och en tekopp, min förra som användes flitigt gick i tusen bitar...  kom hem vid fyra, stensommnade och vakna nyss, ska nog ta och kika på lite grey's anatomy! hare bäst!

» eric♥

haha, okej.. min humor är inte den bästa.. men jag tyckte det var kul..
har ikväll vart ensam hemma.. har kollat på massa greys anatomy avsnitt.. har nu blivit helt fast i serien! och oxå gjort min middag delux! pommes å korv! haha... ne men har inte haft ork att hitta på något men jag tycker att det kan vara skönt att vara ensam ibland, bara inte för länge, haha... nu ska jag forsätta titta, puss hej!

» skrillex

Idag har det vart en riktigt seg skol dag.. bara såhär allmänt dryg.. drog sedan på stan med amanda och jonna kom hem med ett par utjusiga örhängen,haha.. och har äntligen inskaffat mig ett busskort!(tappade bort mitt i sommras och har vart utan sedan des..) vi åt även pizza, tjockt å gott! ska nu ta och kika lite på greys anatomy! puss 

» glömde, hehehe...

har bildbrist så bjur på en skiss jag gjorde häromdan.. haha..
Har ungrfär såhär bara glömt bloggen de tre senaste dagarna.. har bara sovit och vart på skolan även sovit på skolan.. har inte så mycket att meddela.. har nyss kommit upp från att i en timma legat i ett varmt bad, heeerligt!
är sjukt trött så det blir en tidiga kväll för mig... puss

» 11/12/11

ser lite smått skev ut, haha..
hade en riktigt trevlig kväll igår med jonna, julia, jenifer och felix! vi sov över hos mig.. sov och sov själv sov jag inte så mycket alls så när jag vaknad var jag kallsvettig mådde illa och hade huvudvärk.. igen aning varför men efter dom gått så sommna jag på soffan och vakna nyss och det är det är bara borta! men nu ska jag dra igång film! hare bäst! puss

» går hem i mörker

har idag gått till fyra! var riktigt segt eftersom det var inga praktiska ämnen...  håller på att fixa middag! korv och strips! mums! ska senare dra till staden med jonna och julia och hyra några filmer, sedan så blir det myskväll med dom!
och imorgon är det fredag! härliga fredag! har dock inga planer.. men det blir nog något! Nu ska jag och och titta till så jag inte bränna maten.. haha! puss

» storstädning på g!

helt kär i den akustiska versionen!
herregud ni ska se mitt rum nu! allt ligger på golvet.. precis allt! för jag har nämligen rivit ur alla lådor och ska slänga allt jag inte behöver och som tar onädig plats... ångrar så mycket att jag enns startade det det är typ som mission impossible... Har precis rensat klart garderoben.. har alla lådor kvar nu, haha ååååh... men hoppas att jag hittat något jag letat efter hittils har jag endast hittat min efterletad kjol.. men nu åter till städningen!

» godnatt!

Har haft en trevlig kväll hos jonna, firat hennes pappa, blivit bjuden på kladdkaka, och det var en himmlans god en! Sedan har vi bara suttit och snackat, himmla mys! men ska nog ta och lägga mig! är så sjukt trött! sov sött!

» direkt från fönstret

himla fint, älskar sånna solnedgångar när hela himmlen bli helt röd/gul/rosa. Dagens skoldag har vart seg, riktigt seg. sommnade när jag kom hem och vaknade nu och fick då syn på denna himmel! ska nog mysa ner mig i soffan och dra igång en film eller något, ha de bäst!

» waterdrops

tyckte gräset såg så coolt ut när jag  gick hem så sprang ut och försökte fota. men idag var det en sån dag då min kamera verkligen inte ville sammarbeta med mig, men detta blev iallfall resultatet. ska nog ta och leta efter mina bortappade nycklar och sedan sova, är riktigt trött... pusshej!

» Benjamin Francis Leftwich


» Dagens

hade dock knut i håret så det blev som trollhår när jag släppte ut det, haha. inte så bara bilder, bara några snabba, det börjar ju bli så kallt ute! har idag haft en chill skoldag sedan bara suttit hemma framför tv:n.. sitter här med täpt näsa och fryser så ska hoppa in i onepicen och ta fram älsklingsfilten och kika på how i met your mother! pusshej

» cupcakes

Har vart sånnt krångel med bloggen idag för har fixat designen hela dagen och den har tjorvat som bara den! ber om ursäkt för det! annars så har jag pluggat spanska har ju som sagt omprov, haha jag är ju så duktig så! jag har också bakat cupcakes! blev ytterst nöjd! kanske inte så fina men jag tyckte att dom blev väldigt góa! Sitter nu och kikar på EMA, ska nog ta och forsätta med det men hare bäst!

» det behövs alltid två delar för att ett ska funka.

vart i Orrviken hela dagen och hjälpt morbror arr flytta, kom hem för någon timma sedan.. därför har jag inte hunnit blogga nå. Imorgon blire plugg.. massa spanska, orkar verkligen inte men måste väl... mår inge vidare just nu så ska väl dra igång någon bra film och sedan sova antar jag.. hejs

» ta tag i bloggen..

kom hem i onsdags morse, har bara inte orakt blogga, jag vet inte varför men det har känts skönt med en paus. tror jag ska fixa en ny design göra om den lite, tycker att den är så grå och trist, kanske lite höstig? vi får se... ja bju på en härlig låt, puss hej!