» White lips, pale face, breathing in snowflakes


Ed Sheeran - The A Team


» redan hemma!


blev ingen idrott idag så vi fick sluta tidigare! score! haha, idag har vi haft diagnos test och början av ett gammalt nationellt prov.. sitter iaf nu och dunkar musik och ska strax dra igång med läxorn.. yää.. elr inte...  annars har jag inga planer för restan av dagen..
peace out!

» awesome!


glömde igår att berätta att jag har inskaffat mig ett bara nya högtalare! they are awesome! haha... men ska dra iväg till skolan nu och kommer hem vid fyra.... vi hörs väll då... uscha orkar värkligen är sjuk trött!
ha det bra! puss

» huvva...


jag fattar inte lixom alla långa raster?! hellre ta bort dom så man slutar tidigare..  och gå till fyra på en fredag?! nej dett schema gillar jag inte och det värsta är att det kommer vara såhär ändå till januari... aja, nu blir tv-time sedan sova!
fred ut!


» skogsbärs smoothie


kom nyss hem från jonna var där med henne och gustav, men hon skulle till sjukgymnasten så drog hem och gjorde en smoothie! sjukt god blev den! fasst jag blev ganska brydd för jag fick brainfreze av den! haha.. nä nu ska jag ta och hitta på något! hejs!

» första dagen, CHECK!


första dagen i nian med dessa normala brudar! lövya!
Det var helt okej vi snackade fick massa papper, skolan har oxå fixat datorer till var och en förut hade vi typ tre.. ajja inte så mycket att meddela, ju jusste vi fick världens sämsta schema... jag lägger upp det senare ikväll.. men nu ska jag dra iväg till jonna, hare bra! puss

» seg..


ursäkta min dåliga uppdaering! måste bli bättre.. kanske blir ändring när skolan börjar att man får rutiner osv.. haha.. har idag vart pås tan med min bror och julia sedan delat ut reklam med julia! hähäh... är så underbart snäll jag är! sitter nu i soffan och kikar på two and a half men, my night dude! haha... men nu ska jag forsätta kolla på det! föresten.. har någon något tips på en bra serie?

» i am sam


såg denna film i förrgår och gud så bra! så ska trax dra igång den igen! Har idag vart med anna, vi cykla till lillänge.. vi skulle köpa högtalre men kom hem med zero saker...  har sedan på kvällen haft ledar möte, osv..
men vi hörs! puss

» And put a gun against my head?

The Sounds - Better Off Dead


» i did it! i did it!


haha glad tjej! fick lite smått panik typ nästan dog glömmde tillochmed att andas..  haha men nu är det gjort!
har idag vart på stan med jonna och jennifer och ska nu dra ut på en springrunda vi får se hur det går pga min förskylning! men jag hoppas att det går bra iallfall! pusshej!

» fett


det fick bli en bild på mig och mikaela av alla kvällens bilder
Har haft en trevlig kväll med trevligt folk och många många bilder som kommer imorgon!
för kom nyss hem från jonna och är sjukt trött! ska dra igång ett two and a half men avsnitt och sommna till det, gött! haha..  Men vi hörs imorgon! pusshej

» bildbomb




















hahaha, älskar bilden!♥
Mycket blandade bilder från gårdagens tripp på jamtli! Kul var det iallafall! dock är inte jennifer med på så mycket av bilderna för hon agerade som fotograf för det mesta! Sitter iallfall nu och kikar på two and a half men! bääst!
ska forsätta med det så säger hejdå till er nu! ha en forsatt bra fredagsnatt! pusshej

» new stuffs


vart på stan med julia och jennifer och kom hem med detta plus lite nudlar! yahooO!
Är ytterst nöjd! Men nu ska jag dra igång ett pll avsnitt.. blir att vara hemma ikväll, och imorgon vet jag inte vad som händer..  men nu ska jag se pll... återkommer senare med en bildbomb från igår!

» hide and seek


tjaa! har bara drygat hemma idag, nothing else.. har inte så mycket att meddela omvärlden.. kan berätta att jag sitter och kollar  på en film jag inte enns vet vad den heter.. och jag har inte mycket för mig plus att nu ska jag gå och ta nått och äta.. ha en bra onsdagskväll! puss

» +++


Volbeat - Soulweeper

» have fun

nyinköpt parfym för 40 spänn! awesome! den luktar asgott dessutom! och den håller faktiskt ganska länge!
måste ta och skärpa mig med bloggningen, har idag sett PS. i love you.. himmla fina film och nu ska jag dra igång a walk to remember..cyaa!

» JJR


Spenderade gårdagskvällen med denna brud, med massa film och godis!

var idag på stan med dom hära snyggingarna!

provade massa kläder..

och lite mer kläder..

och ännu ännu mer kläder!
Detta är det jag gjort idag och igår! himmlans lyckat! Föriövrigt har vi mest  bara gått runt på stan! Vid ungefär vid middagen så beslöt julia och jag att käka kebab! satt inte helt fel! tror jag ska dra igång nån film, får se vilken det blir! visar senare ett litet inköp idag! woop,woop! :)

» Headlights On the Highway

Headlights On the Highway - Ron Pope


» something real

tjena! har dag traskat runt i huset och vart väldigt rastlös.. lixom inte haft något att göra! Har senare på kvällen kikat på film med mammi, haha den var någon tv4+ Den var kul, haha minns inte vad den hette bara...  big problems you know! nu ska jag kika på two and a half men! stor kärlek till det! fred ut!

» gymmet

bild sen förra sommaren
har inte haft nån ork till bloggen de senaste dagarna! har faktiskt inte suttit så mycket vid datan heller...
har nu på morgonen vart och gymmat med jonna en timme.. sjukt stolt att jag kom upp klockan nio! sällan det händer men är sjukt trött nu så kommer säkert sommna i duschen.. haha... men nu måste jag dra! puss

» pärlplatta

Dagens tidsfördriv.. Den blev ganska hackig för jag märkte sedan attt stativet var lite löst.. duktigt rebecca!
Tog nån timme att göra men det är ganska kul.. haha! Nä nu ska jag fixa någon form av middag! är sjukt hungrig!
hare bäst pusshej!

» facebook

gick från datan i knappt en minut och kom sedan tillbaka till 30 nya händelser och då har julia gått lös på gillaknappen...  haha, sötjulia! Förövrigt har jag inte så mycket för mig lodar med facebook..! Imorgon blir det chilldag.. har iallfall inga planer! men nu ska jag återgå till fejjan pusshej

» hjälp mig nu!

klippte av håret från långt till kort vi februari och det har växt en bra bit och nu undrar jag tycker ni jag ska låta det växa eller hålla det kort? Själv vet jag inte riktigt så jag frågar er efter hjälp.. Hittade inte så jättebra bilder båda är ganska gammla... Men kommentera gärna vad ni tycker! tack!

» julius och stefan!

ska ha film dag/kväll med julia idag vi ska svulla å mysa! men jag får ju inte tag på henne....  Hon svara inte på mobil elr hem telfn! gaaah... ne nu vet jag inte hur jag ska göra..  får ta och forsätta ringa! så håller jag på att bli förskyld nu med.. haha fml.. pusspuss!

» tigeeeer!

haha tog ett neon-orange lack och svart grafitti lack! woila! värsta tiger, haha! Har idag tapetserat! Blev sjukt nöjd!  rummet blev värsta ljust och awezum!
Nu ska jag kika på two and a half men! cyaa!

» glee

Tidsinställt. klockan är exat 00.00 woop woop! och jag drar igång i kikar på massa glee-avsnitt!  Har sett alla pll och true blood så det blir glee nu men det är inte pjåkigt det med! haha.. Vi hörs imorgon! kram♥

» tapeter

Håller på att fixa mitt rum! har då införskaffat mig nya tapeter! Om men ser dåligt så he skärmen bakåt! Har föriövrigt inte gjort så mycket idag.. men såhär på kvällskvisten kom jonna på besök! himmla trevligt!  N nu ska jag slå på lite musik och glo vid facebook.. haha.. hade!

» red nails

Har segat hela förmiidagen men tillslut tog jag tag i att måla naglarna dom blev röda! Efter det cyklade jag till jysk och köpte gardiner, haha fick igår ett ryck att jag skulle ha nya gardiner så nu har jag köpt det! När jag var där ooch skulle kolla så fanns dom inte och då blev jag ganska sur, men så skulle jag kolla om det fanns några andra liknande men så grävde jag bland alla gardiner och hitta dom jag sökte, HA! nu sitter jag här nöjd och glad med mina gardiner... men nu måste jag laga mat.. så jag får nån mat.. sjukt hungrig.. hörs pusshej!

» knubbis

Fixade med bilder idag som ska framkallas och vart ju tvungen att ta denna, haha!
Har idag vart med mormor och plockat massor med jordgubbar! gott som bara den! Så nu sitter jag och svullar jordgubbar! Har annars bara suttit och kikat bildersom jag ska framkalla, kan visa er senare hur jag ska fixa med  korten men nu måste jag ta något att käka! puss


» tv serier

Dessa serier som är här ovanför är dom jag brukar titta på plus några till! Den bästa är nog pll! helt besatt av den serien! Men har sett alla avsnitt nu.. fml...men det kommer nya såsmåning om!  Men nu ska jag ta mig något att äta! Imorgon blir det troligen att plocka jordgubbar! woopwoop! pusshej!

» scrubs!

haft scrubs marathon hela dagen! soft! Nu  håller jag på att måla rummet och sådant, Har annars inte haft så mycket annat för mig idag! ganska skönt ändå! Men nu ska jag återgå till målandet! tjaråå! :)

» popcornpartey!

sitter här med jonna och käkar popcorn! gött! har idag legat på gtäsmattan i min ensamhet och solat därför har jag inte bloggat, sorry dudes! blev inte enns brun bara pytteytte lite på magen.. fml..
Nä men nu ska jag socialecera mig med jonna! cyaaaa later! puss

» bullets

Rebecca & Fiona - Bullets (Nause & Adrian Lux Remix Radio)