» hejsvejs!



Har precis kommit hem från skolan ska strax dra igång massor av simspons avsnitt att se på med min bror. ska senare oxå vara med anna som det känns som jag inte varit med på ååår!
Och ikväll blire julbak med jonna!

awesome eftermiddaag! vi hörs!

» mangää


Tidsfördriv..

» godnatt


en vacker bild som jag själv har ritat och ska föreställa fredrik som en nattmacka,

Ska strax gå och lägga mig framför teven, men vi hörs imorgon! :)

» a w e s o m e



den här helgen har gått fort, för fort tycker jag! nu är det helt plöstligt söndags kväll och skola imorgon. Men en sak är väldigt bra och det är att det bara är 26 dagar kvar til jul!! (om inte den hära dagen som snart e slut inte räknas med) YÄÄY! kan berätta lite kort om helgen på lördagen var det temadag: döden i brunflo med konfan efter det så blev det en tur till ica maxi senare på lördagskväll var jag hos jonna med isac och julia vi sov där sedan (idag) så har jag prencip inte gjort någonting!

» helg!

haha, glaaad bild!

hallo! gud vad denna vecka har gått fort! den typ bara svicha förbi, haha. sitter iaf  nu och svullar medans jag lyssnar på awesome musik! ska nog ska strax börja fixa middag, tror det blir hamburgare, gött! resten av kvällen blir det nog att ladda upp 1000 filmer för ikväll ska det bli filmkväll! ;)

» new stuffs!

Har suttit och pysslat med en ny header hela kvällen och här är resultatet! ganska nöjd faktiskt men kommer troligen ledsna ganska så fort, haha!

» tuggummin!

Kan tipsa er alla om att bli medlem på tuggummin.se! En awesome sida där man kan helt enkelt lixom lätt som en plätt samla in poäng genom att bland annat delta i tävlingar, spela spel osv. Sedan byta in det mot tuggummin som man sedan får hem på posten! bra va!?

ps, om ni behöver hjälp eller kontakt med hemsidan klicka isf på länken här!

» 9 november





Alice Hagenbrant - Samson

Har spenderat hela min eftermiddag med julia!  Vi har glott igenom Tv4's bästa humorpogram! Fett bra! Och så tog vi en liten tupplur sedan åt vi pannkaka! Riktigt Roowligt!  Nu skavi börja se på Simpsons,haha..

PEACE YAO!

» frezing


 
Jiisus! Det är 11 grader ute nu! shitt vad kallt. :(
kommer typ frysa ihjäl.. ajja måste bege mig till skolan nu vi hörs senare! PUSSHEJ!


» godnatt



Ska strax fixa mig ordning för att lägga mig och sedan titta på tv:n, haha. Men vi hörs imorgon! :)

Sov så sött! :>

» bubblor



Lite suddiga lite failade bilder men det får duga..

Sedan jag kom hem har jag varit ute med hunden sedan satt mig och redigera och ta kort, och gud vad tiden gått fort.. (haha, bäst på att rimma) Ska nog ta och sova en liten stund nu är sjukt trött



» la luz



tjenixen! Fick en idé att testa bokeh men såhär slutade dom bilderna, haha. Sitter jusst nu och tittar på EMA och medans det försöker plugga spanska som vi snart har prov på... ska nog återgå till det. peace!

» I'm dreaming.


tjenixen! Gissa vad mamma kom hem med idag, och gissa hur god den var! Det här har verkligen Marabou lyckats med. Den är supergod Och dessutom väldigt mättande (så man inte sitter och svullar i en hel chokladkaka på en sekund,haha)  Ska strax gå upp och lägga mig men ni få ha en forsatt trevlig lördagskväll! :)

» sjuk..?


Bild från i sommras

Vaknade av att må helt ok men eftersom har jag börjat må mera illa och nu är det då inte så bra,  får hoppas att det försvinner under dagen.. men får vara hemma och bara ta det lungt.. Ska nog dra igång en film nu eller så.. Någon som har något bra filmtips?

» julia karlsson



hej hallå! Har spenderat dagen med sötnöten julia. Vi har tramsat runt och fotat och haft det skoj. Sitter jusst nu och tänker så det knakar till en ny idé till min header.. några tips?
Ska nu bege mig in i att städa mitt rum ''suck''..  Hare bra!


» upside down



Har spenderat hela dagen hemma och typ bara gjort.. ingenting! ganska skönt faktiskt. Har mixtrat lite med designen och försker klura på en header men inget av det har tyvärr inte gått något vidare. Har inte så mycket mer att berätta, uttan säger hej då för mig! CHARÅÅ!

» stan, stan och stan



jag och jonna påväg till bion..

Har haft en kanon dag det började med att tjejerna på gårna -erika (somärborta)
for ner på stan och kika runt lite sedan drog vi hem och efter nogra timmar så blev det återigen en runda ner dit fasst bara då med jonna!
vi gick och åt sedan drog vi på bio och såg en skum film som hetter typ något med den långa mystiska mannen eller något liknande den var då inte så bra tycker jag men annars har det varit en trevlans dag!

Ps, om ni undrar så kan jag medela er att headern är tillfällig och ska försöka komma med en ny så fort som möjligt!

» söndag

ja.. vad ska man säga? idag eller ja för tjugo miuter sedan bar det söndag och vad gör man på en söndag? 
Själv brukar jag bara vara hemma och lata mig typ se lite svampbob och two and a half men men idag så for familjen och träffade släkten.
så det blev en heldag borta! (glömde tyvär kameran, något som jag ångra för det var höstigt och solen sken fintfint ute, surt..)
Sitter just nu och läser house of night seriens femte bok jagad, och kan inte sluta.. måste nog forsätta med läsandet så vi hörs! sov så sött!

ge bjud på en godnattilåt :')



A Fine Frenzy - Near To You