» take a walk

Hejsan, har idag gått runt i åre och inte gjort så mycket,haha.. sedan forvi till orrviken där det bjöds på grillat och efterätt! vi hitttade även en cykel där som vi tog hem, mycket trevligt! nu ska jag.. haha göra inget.. vi hörs hej!

» statoil

Jonna frågade om jag ville följa med på en cykeltur till statoil såhär på kvällskvisten väldigt kallt men ändå trevligt! vi käka korv och köpte chips! och godis också, men det har jag käkat upp, hähä... idag har jag storstädat och möblerat om rummet, visar det senare, om jag orkar, haha.. nä men vi får se.. imorgon ska jag upp tidigt för att dra till stan för att fixa pass och byta lite kläder.. upptäckte att jag köpt saker i fel storlekar, bra rebecca....
nä nu ska jag kolla på ppl! hörs hej!

» Stan med Jonna!

Har haft en jätte trevlig dag på stan med Jonna! Tackar för det :)
Blev mycket handlat, men visar det någon annan gång!
Sedan så gick jag en långpromenad med majsan blev någon timme men det var skönt.. Mår illa nu och har ont i huvudet, vet inte varför men ska väl bara ta det luft och så.. Vi hörs!


» 22555


» 22555


» Nattinatti

Ska ta och sova nu! Imorgon ska till farmor&farfar och momma&moppe, vi hörs pussgodnatt!


» Lördag

Hejhej har inte gjort något idag och kommer nog inte göra något heller, vi får se.. Väntar på maten nu och det blir grillat! Hade en trevlig midsommar igår åt en massa mat och spelade kubb! Ni får ha en trevlig lördag! Pusshej
Haha...


» Soliga sol

Ligger i solen och försöker bli brun men hittills har resultat ändats blivit fräknar.. Haha.. Har även vart på en skogspromenad med majsan, det är så skönt väder nu och hoppas det håller.. Ska fortsätta sola så vi hörs!


» Onsdag

Tja idag har jag inte gjort så mycket städat rummet och bara tagit det lungt, ligger nu i sängen med en piggelin och kollar på pll! haha det är något knasigt med min hals den känns väldigt svullen på ena sidan och så är det någon sena som knäcker när man rör där.. Skumt.. Aja nu ska jag fortsätta kolla! Hörs Pusshej!


» Jamtlidag

Hej har idag vart på jamtli för att veta vad man ska göra där och sånnt sedan gick jag till stan och kom hem med dessa sköna mjukisbyxor! Ska lika på film vi hörs hej!


» 15:25

Tjaaa! Lyckades försova mig en halvtimme i morse.. Duktigt! Annars så har vi idag kikat på film och grillat korv, väldig kort dag,haha.. Sedan stack jag upp till kyrkan och lyssnade på när dom sjöng så duttiga!:) nu ska jag göra lite te! Pusshej


» Söndag

Idag vaknade jag åtta sedan dess har jag tittat på 90210 och bland annat ätit glass och choklad sås, ska äta macka nu, hähä, pusshej!

 


» tjaa

någon gamal bild..
Idag har jag haft en kort skoladag knappt gjort något det va la skönt. Sedan har jag legat ute i solen och fått en gnutta färg, hähä. På kvällen så gick jag och jonna runt torvalla  och det var faktiskt väldigt mucho skönt väder, sedan påvägen men så stötte vi på oscar sedan mathias, det var trevligt men kallt, åkte även lite longboard utan att ramla! hähä.. Nu ska jag äte en macka, hejdå!