» tröööött

haha, ganska så länge senn...
var på stan med erika idag vi fika och titta på massa fint. kom hem med en klocka och ring som jag nog visar upp imorgon har ikväll haft fetaste huvudvärken så har inte gjort ett dugg! kan oxå meddela världen att jag och sebban har kommit på ett nytt ord! frenskistionell som betyder att att man är awesome på inte ett sådant kallat b-sätt. fattar inte mening av det hela men ska typ iaf sova nu pusshejj!

att man är awesome på inte ett sådant kallt b-sätt

» drar till skolan

en sööt liten ekorre som vår familj har gett alldeles för mycket mat.. x)

ska strax borsta tänderna och dra till skolan efter det så far jag och erika ner på stan och kikar runt lite så vi hörs när jag kommer hem ikväll, pusss

» hemma!


tjena! kom hem från stugan för ett tag sen och har precis ätit pizza har varit ute och pluggat så därför har det inte vart någon uppdatering.. sorry! ska nog alldes strax ta ett varmt bad.. hääärligt! tror jag håller på bli lite förskyld.. har bara lite ont i halsen och ganska så täppt.. -.-

» nu blir det sims...

... som jag inte spelat på tusentals åår! har idag pluggat lite sett på tv och ätit en skitgod mat på resturangen
men nu ska jag som sagt spela sims, strax oxå börjar crocodile dundee i Los Angeles så ska nog titta på det oxå och äta massa chips och annat svull, puss


» är i stugan..

la mig i soffan och typ sommna direkt när vi kom fram igårkväll, haha.. vakna iaf  runt 11 och tog en dusch och åt lite frukost nu blir det att plugga för det är typ en snöstorm här utanför..men vi hörs!

» 28 januari!


slutade ganska tidigt idag så drog ner med jonna på stan kom hem för ca en timme sedan och detta var det jag fick med hem, riktigt nöjd! ska nu packa lite för ska ikväll åka till stugan! tar med datan så vi hörs där.. puss!

» dags för nya converse?

har funderat ett tag på att köpa ett par nya converse.. men har ingen aning vilka har redan ett par ganska så slitna hallonröda. är nog inne på att köpa ett par marinblå, grå, svarta eller vita, haha har så svårt att bestämma mig.. vad tycker ni?

» kladdkaka med jonnis!


hahahahahha, så jävla söööööt!

kom hem för en stund sen från en sjuukt seg skoldag! är nu hos jonna och bakar våran proffesionella kladdkaka som är såhääääääääääääära god!! ajja nu ska den strax kälas upp så hejdåå!

» en bland dom bästa

sitter och glor igenom en säsong av two and a half men! haha, så jäkla bäst! klicka här för att se en liten bit av det bästa avsnittet av alla kan se det tusen gånger och garvar lika mycket varje gång, haha....

» inte roliga nyheter...


bild från jennifers facebook...
yess! hela svergie hoppar av glädje! sånnt här vill man ju inte ha! man vill ju ha vinter men inte sånn här 20-30 minus vinter... känner mig inte så pepp just nu. fast tycker det var ganska fail ändå att det inte står lika månad.. haha

» blup!

min käre vän jonna har idag suttit och kluddat på mig så har efter lunch gått runt såhär på skolan, mycket fint!
sitter nu iallfall och dricker en kopp te ska strax hoppa in i duschen och sedan plugga lite granna... har ingen lust för det vill nog helst ta och sova, men måste väll... vi höres!

» fall for you - Secondhand Serenade

Det verkar inte funka att lägga upp youutube klipp, men om ni vill lyssna på en bra låt klicka här!
ska nog ta fixa mig iordning för att sova men vi hörs imorgon! pusss!♥


» nytt

kom hem med detta idag! ett linne från monki 40 spänn.. örhängen och en berlock( den som är typ en stero) från urr & penn för 25 och 20 spänn, riktigt nöjd!

» vet inte hur jag ska göra vet inte någonting

Kom nyss hem från skolan och ska strax dra ner på stan med anna och fixa massa saker.
skriver mer när jag kommer hem, puss!

איך פילן שלעכט און וויל איך געוואוסט וואָס איך האבן, איך בין טאַקע נעבעכדיק, אַטלעאַסט יעדער רגעאיצט, אַזוי איך טראָגן אַ גרויס שטיק אין מיין מאָגן. און וויל אַז אַלע אונדזער גוט ווידער ....



» dagens outfit

jeans - ginatricot | skjorta - monki | linne - H&M | halsduk - indiska | ring - H&M

» härifrån till evigheten

ett halsband som jag fick av mormor och morfar i konnfermationspresent, är väldigt nöjd! på de lilla ringen så står det härifrån till evigheten på latin! ska iaf köra lite svenska och sedan se på lite tv och sova! imorgon är det sovmorgon till 9.10 ganska så härligt! och vi börjar med slöjd till lunch efter det so sen svenska och då är dagen slut! det är nog den bästa skoldagen på hela veckan, nej men nu ska jag återgå till svenskan! adios amigos!

» skolan tar upp all tid..


-
Sommnade direkt efter att jag kommit hem från skolan och vakna nyss, ska nog strax sätta igång med den hära stora bunten läxor och kommer nog hålla på med det hela kvällen, har inte så stor lust för det men man måste väll...

» godnatt!



ska sova nu, mår inge vidare... fetaste huvudvärken och har frossa.. men vi hörs imorgon, puss sov så sött allihopa!

» konfermation






haha, några av bilder från konfermationen! enjoy!

» nytt men sent sagt.


har haft en awesome helg! började med att jag var på stan med jonna och julia och kom hem med en snygg ring för endast 50 spänn! seanre den kvällen var det jag, jonna, julia, jennifer, isac, erika och anton titta på massa skräckfilmer och åt pizzaaaaa.
på lördagen var jag nog mest hemma och städa huset tills idag för då vare komfermation fick massa fina saker som jag lägger upp senare när jag orkar, haha! nu blire att fixa maten så blire käk, pusshej!


» leskigt


haha, untanför mitt fönster för några timmar senn, månen lös som bara den, ganska coolt endå.. x'd

kom hem från stan för några timmar sedan.. mådde inte något vidare så jag sommna direkt och har sovit tills typ nu! sitter iallfall och jobbar no och dricker en skitgood hallonsmotthie, möms! ska nog ta en liten paus från pluggandet och se family guy! vi hörs!

» gooooodnigt!



jag säger godnatt för mig, ska läsa lite no och sedan sova! kan även berätta att jag äntligen blev klar med skrivandet om den franska revolutionen, wohoooo! :D

natti natti!

» fin bild och en fin låt



tell me so - ron pope

tjena! kom precis hem från  konfermationsmöte där man fick reda på vad man ska göra på söndag då själva konfermationen är, innan mötet vare skola och sedan så var jag hos jonna med julia, haha vi sov lite å kolla på tv, vet inte varför men alltid när man är i jonnas soffer så sommnar man, haha! Sitter iallfall och lyssnar på grym musik och ska strax göra slut på den hära jobbiga franska revolutionen!

» dålig uppdatering!


har varit i stugan i helgen och därför inte bloggat, plus så har jag fixat om headern, hope you like it!
idag var det måndag och lika seg som vanligt men imorgon blir det lite sovmorgon, börjar 9.10 härligt!
sitter nu med no och so och ska strax ta en paus med det och storstäda rummet...
vi hööörs!!

» chokladmuffins


tjenää! har precis bakat supergodachokladmuffins hela eftermiddagen, yeäh! ska strax käka middag och sedan  blir det plugg!
vi höööres!


» plugga so


tjena tjena! har idag spenderat min eftermiddag min julia har haft riktigt skoj! vi har bakatkladdkaka larvat oss och i allt därimellan jobbat lite om franska revulotonen, när jag kom hem därifrån tränade jag lite..(ganska så jobbigt, haha) sitter nu iaf och håller på med so:n nu oxå! känns som det är det enda jag gör...

» 10 januari


bild sen i sommraaas... sitter och gör so ska sova snart tror jag, sjuukt trött! sov så sött!

klicka här för att höra en awesome låt oxå!


» trött på att vara trött


första skoldagen var väll sådär.. den vat grymt seg och jag kände mig jävligt seg oxå, efter skolan for jag på stan med jonna fick inte hem något fint men en god Mcflurry i magen iallfall! jsst nu sitter jag och lyssnar på härlig musik och kan nog sommna närsomhelst!
ni få hare bra, puss!

» läger plus stugan

 



lite bilder från lägret

hejhopp! direkt när jag kom hem från konfalägret så for jag till stugan och kom hem igårkväll!
så därför har bloggen vart lite nere. sitter iaf nu och skriver en so-sammanfattning om franska revolutionen, ganska så segt.. kan oxå berätta att idag  har jag och erika vart så hurtiga så vi begedde oss ut i skydspåret men kom endas 2,8 km bort sedan for vi hemmåt! aja ska nog forsätta med son nu!
hööres!

» nytt


bild från erikas facebook från något lääger,

ny header, klicka på F5 om det inte vill funka,
har idag vart på stan med julia och jonna hela förmiddagen sedan när jag kom hem var jag ut och åkta skidor efter det tog jag en låååång dusch sen har jag nu kutat runt i huset och letat efter all packning för imorgon åker jag till hollandsgården på konfaläger tills på onsdag så det blir nog inget bloggande tills dess!

» gottigotti


förra veckan kom jag hem med denna parfym! luktar sjukt gott! kostade endast 120, fett nöjd! :D
Sitter fortfarande i pyamasen och har precis gjort amrikanska pannkakor och dom blev sjukt goda,
fasst dock inte så fina så det blir ingen bild på dom inte, men det är väll insidan som räknas, right?! haha.
ska nog börja nörda sims, höhö. vi hörs!

» gott nytt år!


hade en bra nyårsafton! det  började med att min och jonnas familj åkte och fika några timmar senare åt vi middag och efter det så var jag och jonna med jonte en stund. Efter vi sagt hejdå till han så drack vi bubbliz!! asgott, haha! och locka mitt hår och tog lite bilder som kanske kommer upp imorgon eller senare! :)

hoppas alla kommer frå ett bra 2011! har själv börjat mitt med godisuppehåll, fåse hur länge det räcker...