» Brunch

På fredagar så börjar jag tolv, men vaknar ändå automatiskt vid nio om inte tidigare vilket jag gjorde idag! det är så otroligt skönt för då kan man bara strosa runt i huset på morgonen utan att stressa. I morse tog jag faktiskt och fixade ihop en smoothie och lagade lite kesoplättar vilket var sjukt gott! Just nu ligger jag i sängen och kikar på lite serier. känner mig ganska är och konstig,haha.. hoppas det går över snart, pusshej!
 

» Hollister

På sportlovet så for jag och jonna till huvudstaden, där vart det mycket shopping och ätande, hade jätte trevligt! Vi var bland annat inne på hollister och där köpte jag en skjorta och dessa två body splash's som ni kan se ovan. De luktar gudomligt! 
 

» städning

Passionsfrukt - kiwi - hallon - banan - jordgubb - kokoschips - choklad
Det va då gott! har ikväll städat varenda liten vrå i mitt rum känns det som, jag har dammsugit och dammtorkat. Jag har även rensat varenda låda jag har i mitt rum, det kändes som det var de jobbigaste jag någonsin gjort, men nu när det är klart hoppas jag att jag inte behöver göra om det på länge! tänkte läsa lite i historia och sedan sova, godnatti.