» FAMILY GUY

sitter och tittar på family guy maraton på 6:an! haha blir väll det jag kommer göra ikväll! :')


peace


» UMEÅ

har ej hunnit uppdtaera (eller har inte haft tillgång till data)  men iaf, i torsdags  for jag iväg till umeå och har träffat tremänningarna  och sett när min bror spelat fotboll, och kom precis hem. det var ganska trist att det var under yran. men nästa år blir det att gå på yran iaf! :')

peace

» ciaao..



draar iväg ner mot stan nu med jonna och anna och ska möta upp erika där  tar med kameran så några bilder kommer upp senare... cyaa!

peace

» breakeven

haha, sitter och pratar (eller vad man nu ska kalla det) med bästa jonna på skype!  och imorgon blir det att åka till staden och vara med erika, jonna och anna. vi ska åka karuseller! haha :')



The script - break even

peace

» tralalala.



jag eeh.. skillar mig på trampetsen! :'D




sööt anna!

sitter just nu med anna och svullar vindruvor
Har varit ute med henne idag, haft mycket trevligt vi ha skillzat på trampetser,haha :')

peace


» godnatt..

..nu ska jag se på en av dom bästa serierna som finns! alltså scrubs,  och sedan zappa runt på kanalerna,haha. blir sedan att sova. Men vi hörs imorgon!




peace.

» nelly.com

haha, jag gör som alla andra! :')

Mina designade sko på NELLY.COM

rösta på min sko genom att trycka HÄR! 

(för endel så måste ni kanske blädra ner lite på sidan för att kunna rösta) 


tack på förhand!♥


» hela dagen lång..

..har jag vart med roligaste mirna! vi har köpt godis vart vid mio, köpte oxå en asgod slush, skrattat åt inget och haft jättekul! hoppas det blir flera av sånna dagar.. haha :')



peace


» mirna!

drar iväg mot mirna, ska vara med henne idag! :')

ciaaao!

peace

» I♥SVAMPBOBKEX



Gissa vad min mamma kom hem med idag? Jo, dom godaste kexen jag någonsin smakat! det är typ vanliga kex doppat i choklad fasst mycket godare,haha. tycker att alla borde testa! finns säkert i vanlig matbutik. :')

peace.


» river flows in you

sitter och försöker  lära mig låten river flows in you går dock inget vidare ger nog snart upp. är typ sämst på piano, haha.



peace.

» GODMORGON..

..tråkiga söndag, idag blir det nog att städa, seeegt. har inget speciellt att meddela för er. blir speciellt en innedag idag. Söndag,regn,14+grader. hmm. ja ni fattar?



                                                                                                                        we♥it

» jonnapånna!


en söt bild på jonna sen i våras! :')

sitter med jonna i soffan, ska nog strax ladda upp en fet skål med popcorn! Har inte uppdaterat men hoppas ni antäcknar min korta information om detta :')

Onsdagen:
''jobbade'' typ till fem  åkte sedan till ondensala och träffade fredrik och jonna, sedan beställde jag, anna och jonna en skitgod PIZZA! påkvällen var vi med albin robin och kasper, sedan sov jonna och anna lver hos mig och torsdagen: alltså idag så latade vi farmför  tv:n till 3 sedan for vi till lillänge har sedan nu på kvällen haft trevligt med anna, julia, saga och anna.

peace


» HAHAHA FAIL.

Bror: rebecca vartfan är mjölken?

jag: jag vet inte?

Bror:du hade den sist.

Jag: men den är väll i kylskåpet?

Bror: neeej?

'' haha, vi kutar runt i huset och letar efter mjölken men efter ett tag sååå''

jag: JAG HITTADE DEN!

bror: vart?

jag: hehehe, i kökskåpet..

bror: jaha, varför ställer man mjölken i köksskåpet rebecca? du mår inte bra..



hmm.. tror nog att jag var för trött och ej tänkte på det...

har det inte hänt er att ni ställt fel saker på fel ställen?
som te.x  flingorna i kylen? haha.

peace


» ++++







Har ej haft tillgång till data på hela dagen för jag har först vart på frösözoo sedan var vi ute efter det for jag jonna och efter en stund kom anna ner till ica och där träffade vi robin albin och någon till.. vi for sedan till albin och tittade  på typ halva paranormal activity... så nu är jag hemma! haha, hoppas alla antäcknat detta! och imorgon bitti far jag och ''jobbar'' lite och kommer hem sedan på kvällen så no-bloggning imorgon kanske på kvällen vi får se.. :')

peace

» godmorgon!

nu ska jag fixxa mig sedan blir det att dra iväg till frösö zoo med jacob, jonna, joel och deras pappa. Kommer ta med kameran så några bilder blir det...cya later! :')

peace.


» the city


glada erika där hon står och jobbar, haha.


julia är en väääldigt stolt fotograf :)


HAHAHAHA,  vi försökte vara sura.



we♥trocadero



pizza♥





for ner på stan med anna och julia har sedan träffat erika där nere vi har ätit pizza och sedan varit i badhusparken.. mycket trevligt!:')

peace


» mot stan..



godmorgon! eller vad man nu ska säga.. ska strax dra ner på stan med julia... så cya later! :')

peace

» SKÄRPNING NU!

har blivit hellt KASS på att uppdatera. måste förbättra mig.. mycket mera! haha har iaf haft en rolig kväll som bilderkommer på här nedanför ↓( haha iaf 2 stycken av 1000 typ xd )



HAHAHA fail. :')

peace

( har ej fått bilder från kläppen så dom kommer förmodligen imorgon)

» hemma!


hello!
kom hem idag från kläppen. har haft extremt kul där skulle kunnat stanna längra om det inte var så att min tremänningar (som jag aldrig nästan träffar) skulle komma på middag. men jag har dock inga bilder nu för hade bara med mig 1GB minnes kort. (smaaart) så alla bilder ligger på deras data och dom kommer hem imorgon kväll. så då kommer det att laddas upp bilder, haha! :')

 
peace

» kläppen!

Imorse kom jag fram till anna och saras stuga. så idag har vi solat bada och ska snart gå och ta ett ''kvällsdopp''. Har haft jättekul idag och imorgon ska vi kanske till norge! det går  ganska segt att ladda upp bilder så flera bilder kommer läggas in när jag kommer hem.
peace

» sovaöverhosjonna


jag♥marabou, haha.

hehe, har inte varit någon uppdatering för igåkväll kom jonna till mig och undra om vi kunde dra upp till prix i spöregnet och köpa chocklad, chips och glass. sedan sov jag över hos henne sedan (idag) så har vi bara latat oss och sett på  film sedan på kvälle åkte vi till lungvik och vart med några där... sitter jusst nu och packar för imorgonbitti (redan klockan 9!) följer jag med anna till hennes stuga i några dagar! får väll se hur uppdatering blir där. men tar med kameran iaf så det blir många kort tagna! :')

peace.

» mysdag



tjenatjena! idag har det inte varit något vidare väder, små regn och mellan 14-16+ ute. så har nyss fixat popcorn. Så nu är det bara att dra på myskläderna seda är man redo att titta på film, haha..

peace.

» VINN EN IPHONE 3GS!

jag är med i en tävling om att vinna en iphone3GS laddad med 1000kr  hos http://teliamax25.feber.se/
Gör det du oxå! det ändå du behöver göra är att skriva motiveringen varför just DU ska ha en iphone 3GS.
och sedan svara på en fråga om:
Hur många fria sms får du varje månad med Telias abonnemang MAX 25?

Min motivering: haha, är ej så duktig att motivera men jag skulle behöva en ny mobil för den jag har nu är en väldigt sliten K750i. Har ej just nu pengar till en ny mobil och en iphone 3GS skulle inte vara helt fel att ha,hehe. :')

SVAR TILL FRÅGAN: med telia max25 får du 5000 fria sms i månaden!



peace.


» sol hela dagen


hehe.. vadå normala?! :')

har inte uppdaterat idag för att när jag vakna var det 28 grader ute så jag och julia for sedan direkt ner till storsjön och bada. sedan har jag spendaret restan av dagen med henne och lite med malin på kvällen oxå! men jusst nu sitter jag och rengör kameran... får väll se hur det blir... haha.

peace.


» Done!

har fått ihop en ny design nu. inte så nöjd med headern oxå blev den inte så sommrig. men det för duga!
ska väll sova nu antar jag. så cya later...




Ron pope - I believe

peace

» Ny design.

ska nu sätta igång med att fixa ny design, för e så trött på den jag har. Haha, ja vi får väll se hur det blir!


peace


» rain, rain and more rain...

Har inte uppdaterat bloggen på 3-4 dagar. man kan väll säga såhär har haft ett lite ''uppehåll'' och så har det inte varit något och skriva om,hehe. men ska bli bättre! (hoppas jag). ajja. sitter nu och lyssnar på musik och regnet pågår fortfarande (tror jag) som det har typ gjort näästan hela dagen....

här kommer bilderna som jag lovade att lägga in!








två frusna muppface..





peace.

» lets just think about it.



har ingen lust eller ork att blogga just nu kansk säga att jag varit på stan med erika och anna vi for sedan ner till storsjön och tog ett kvällsdopp. bilder från denna fotade dag kommer upp imorgon bittti. alltså, denna dag var ungefär som igår INGEN TID ATT HINNA BLOGA! hehe.

peace

» STORSJÖCUPEN!

Halloj! haha, har idag vart på storsjöcupen sett jonnas match lite saras oxå med anna! och varit på ica maxi köpt sjuukt billigt godis fortfarande med anna. Sedan for vi och cyklade förbi lillsjön som det var super fint väder att fota! (så lite mer  bilder av det kommer senare). jusst nu befinner jag mig hos anna och ska sova där! så  jag kan säga som att jag varit med anna hela dagen! :')
peace

» storsjön!




idag har jag och anna vart nere vid storsjön och solat! ( i det efterlängtade vädret)


peace

» MUMS!



sitter och äter den godaste nyttigaste och bästa frukosten som finns! jordgubbar och glass, haha.
ska snart dra ut en stund med erika så cya later!

peace

» ute med maja&anna




Har varit ute och fotat med anna och maja i det soliga vädret.

peace

» allt och inget.



fotograf: anna


har inte blivit så mycket bloggande idag har ganska stor blogg-torka,ja. har mest varit med hundarna och anna seda lite med jonna osv. haha känns som ett onödigt inlägg. men så får det bli!

peace

» the dogs


HAHA, det är helt groose. Imorse kom maja (våran lånehund) och deras andra hund som heter emma. iallfall som kom dom kutandes upp och väkte mig. och emma som vi inte känner så väl kutade runt i rummet och kikade sig omkring  osv. men sen så kutade hon under sängen och kom ut sedan med en stor fet damtuss. haha, känns väldigt fresh. så nu blire väll att damsuga golvet för fullt! x)

puss