» 114

Tjena är hemma nu och är alldeles trött! ligger i sängen med  min köra blåbärssmoothie såklart så äre ont i halsen, huvudvärk och täppt! ska nog sova lite sen blir det att plugga ikväll.. massa NO och matte.. inte kul men lan vara skönt att ha det gjort så man fattar.. ska väl även kika lite på veckans glee avsnitt! Nu: sovaaaaa!

» collage

Några bilder som blev väldigt suddiga.. iaf detta är bara några av dom som jag ska beställa och sedan täcka min fula dörr så den blir fin! Förövrigt vill jag säga godmorgon! eller något liknanade... Jag kom faktiskt upp halv sex!  och ska strax ta något att äta, idag slutar vi fyra så hör väl av mig då.. orkaaar inte, vill bara vara hemma och sova! pusshej..

» göra om bloggen

Har köpt in mig två av dessa för att ha så man kan öppna garderoben endast trettio kroner på indiska!
Har även försökt mig på att fixa min design, men det gick nu som det gick, får ta tag i det en annan dag.. Har ikväll vart med min underbara vän jonna! vi har åkt skridskor det var jätte härligt väder och bara mysigt! Sedan när jag kom hem satt jag mig vid krönikan och nu ska jag sova! är så sjukt trött.. Godnatt!

» society6

Tumblr_m01yu2dvan1qix0dyo1_500_large
Tjena! sitter här med glass och chokladsås och ska stra dra igång med att skriva en krönika! känner mig små seg.. halft försökyld, huvudvärk osv.. så helst skulle jag bara vilja sova, men,men.. har iaf tidigar var inne och dräglat över lite sjukt snygga skal HÄRIFRÅN! synd bara att dom ska vara så sjukt dyra plus att det säker är frakt med.. Men en vacker dag då jag äger lite pengar så ska ett vackert skal köpas! men nu måste jag skriva på min krönika.. hörs!

» godnatt!

hehehe...
Sitter nu och tittar på wallander.. är så sjukt trött! så ska nog ta och sova! har inte så mycket att berätta har idag åkt skidor.. mycket trevligt ocj kul! Men ska som sagt sova nu.. hejdåå!

» gräftåvallen!


Har åkt skidor hela dagen! det var sjukt fint väder, även första gången jag åkte iår, hähä.. Men nu har vi precis käkat massa glas och chokladsås och håller på att dö av trötthet.. men det är ganska kul, för är så trött att man garvar åt allt.. men vi lär väl somna snart.. haha.. imorgon ska vi nog upp på fjället.. eller åka mer skidor, well see! pusshej!

» Godnatt!

Tjena har sovit sen jag kommit hem ligger nu i sängen och tittar på scrubs.. Är sjukt trött så ska sova snart..godnatt!


» huvudvärk!

tjena! Idag efter skolan, suttit vid datan, även sommnat vid den och pluggat lite so! ska väl strax ta en snabbdusch och sedan sova, har väldigt ont i huvudet.. Igår så fick vi besöka av kusinerna, trevligt! det blev thai mat och glass, möms!

» skolan nästa!

Lite snabbt inlägg här nu! ska strax dra till skolan.. hör av mig senare! btw, kolla vilke finfin video jonna gjort! haha :')

» pluggdag..

Idag är det söndag om det är en ganska typsik pluggdag, sitter  och skriver om hermann göring och försöker komma på en krönika att skriva.. är förövrigt väldigt seg.. har var det hela helgen.. Ska nog ta och åka lite skidor sen, tror att det är ganska behövligt.. behöver få komma ut lite.. Men nu ska jag forsätta med pluggandet, vi hörs!

» Lördag

Hejsan! Har idag varit på stan med madre y padre, vi har handlat skidgrejjer och fikat, himlars trevligt! Var även hos en optiker och kollat synen och det visade sig att jag behöver glasögon för jag är översynt så det var det som orsakade min trötthet, huvudvärk och koncentration.. Men nu ska det fixas! Skulle vara med Julia ikväll men ingen av oss mådde så bra så det får bli nån annan gång!:) men nu ska jag..sova..eller nått..


» Halv fem och ljust?!

Äntligen helg! När jag kommer hem skulle jag gå och sova och vad tror nu Jacob säger då?? "jo, Rebecca det är såhär att jag och simon har tagit ditt rum för att spela cs för jag har upptäckt att din data funkar att spela på.." yäääy, ne... Men jag lyckades ändå somna där och vakna precis och ser att det fortfarande är ljust ute! Men nu ska jag väl.. Hitta på något..kul...
Haha dethär är det största tidsfördriv vi gör på skolan..


» 17 februari

ge mig sommar!♥
Sitterr nu på SO:n och skriver om hermann göring, dock går det inget vidare.. Slutar iaf två tjugo i två och det är ju hur skönt som helst! Är sjukt trött och seg så känner bara för att sova, ska nog ta och göra det då jag kommer hem!
Måste fortsätta jobba nu... hör av mig sen!

» filmdags!

hejsan! Har precis duschat och innan det så gjorde jag något jag aldrig enns trodde skule vara minsta kul, jag åkte längd skidor, med en hund! gud vad fort det gick! kul som bara den, hähä.. fasst det var väldigt jobbigt, men kul! Dock är jag inte den bästa på att åka längdskidor så jag såg väl ut som bambi ibland och halkade runt.. hoppas väl på att jag blir bättre.. haha... Men nu ska jag lägga mig i min skönsköna säng och se någon film och bara ha det mysigt.. andra världskriget får jag ta tag i, i helgen.. pusshej!

» hola guapas!

Sitter och försöker plugga spnaska tills. provet. imorgon..... Har en känsla att det återigen kommer bli ett ig, för jag fattar inget av spanska, orden?verböjningar? och massa mer?!?!  men jag försöker trycka in det i huvudet men det vill inte fastna, spanskan har verkligen inte alls fastnat de fyra senaste åren.. Ajja, får försöka och hoppas på det bästa! SÅ nu blir att forsätta med min älskade spanska....

» done√

från we♥it, vill ha sommar! har aldrig längtat efter sommar så mycket som nu!
har nu precis pluggat klart och ska stra träna, kommer inte orkar nått, menmen... haha... sen ska jag nog ta en lång dusch och efter det sova, är lite halvseg.. har idag vart med jonna och julia! alltid lika trevligt!♥
hör av mig senare, nån gång, hääh.. hejdå!

» Blääää

Trött, seg, vill sovaaaaa! Amen det här med bloggandet är inte min starka sida.. Men ska försöka bli bättre, sitter iaf nu på slöjden och stickar och det går ju såhääär bra!! Hör av mig senare pusshej!


» cutcutcut

klippte av håret! eller jag började men fick panik så kom min vän till proffsfrisör erika och fixa resten! man tackar och bockar! föriövrigt har jag vart hos jonna och käkat kladdkaka, wehööö! ska sätta igång och plugga nu, behövs ganska väl,prov imorgon... vihörs!

» Drar strax till skolan...

..för att göra NP, huvva.. Är ganska nervös faktiskt,haha... Men får hoppas på det bästa! Men ska som sagt dra, skriver mer när jag kommer hem!!slutar fyra...


» 5 februari

bild sen i sommras..
hej på er! har idag vart ute på en promend som var iskall.., städat rummet, pluggat och tagit en låååååååång dusch, häh.. eller jag försökte plugga iallfall, men massa annat kom ivägen hela tiden, men lite blev av iallafall! har inte så mycket att meddela, imorgon är det skola, segt, är ganska så trött, vaknade 8 imorse.. kuuuul..
men nu ska jag fixa lite te! vi hörs pusshej!