» Måndag måndag

Sitter på skolan nu och ska strax dra hem och sova, mår Inge vidare.. Har inte bloggat i helgen för vart på utbildningsläger i vålådalen, himmlans trevligt! Föriövrigt har jag inte så mycket att berätta.. Hör av mig senare! Pusshej


» övertrött

Tja! kunde inte blogga något igår för när jag kom hem fick jag sitta och tina upp mina fötter för dom har fick kylskador, duktigt.. sedan så tog jag några timmars långt bad, frös ändån, la mig under mitt fluffiga täcke och somna, men ska strax dra till skolan och vi börjar med spanska.. no me gusta..  slutar  även fyra idag.. även något lagomt segt! huvva, ooups måste dra nu men hör av mig pusshej!

» Skidor

Hejsan! Kom hem för ett tag sedan! Har sedan dess kollat på true blood och städat rummet så nu äre finfint! Ikväll så ska jag och Julia åka och titta på skidor, kommer väl frysa häcken av mig.. Haha! Och imorgon har jag sovmorgon till nio! Gud så skönt! Dock bara en timma men ändån! Ska ta och fortsätta titta men hör av mig! Pusshej


» home

är nu hemma, efter en skoldag som vart seg, men vart lite kul ändån, hähä.. ne, men ska väl som vanligt kika på nån serie och käka lite alvedon, så sjukt ont i huvudet.. föriövrigt har jag inte mycket att säga, tänkte att jag skulle ta med kameran ut och fota nån dag, det var väldigt länge sen och nu är mdet så himmlans fint ute! Får se vad det blir med det, men vi hörs!

» tlööööt

haha, är jätte trött! har idag haft en seg skoldag, eller det har varit ganska snabb ändån.. sedan så drog jag till julia, vi har fixat hennes rum, kika på film, och sovit, mycket trevligt! ska nog snart sova själv, men först ska jag drick lite te och titta på en film, och kenny begins blire! haha...  Men ska sätta igång den nu, men hör av mig sen pusshej!

» Skola

Tjena! Sitter jusst nu på skolan och gör ingenting.. Snart börjar slöjden och då ska jag sticka.. Haha hoppas att jag ska iallafall har hållt på sen i höstas och kommit tio centimeter.. Föriövrigt ska jag idag vara med julia efter skolan! Får se vad vi tar och hittar på.. Hör av mig sen.. Pusshej!


» Söndagkväll

Ska ta och fixa naglarna, duscha, kika på true blood och sedan sova, jusst nu sitter jag och tittar på något pogram på ettan, verkar väldigt skumt, något om robotar.. ne, true blood är bättre, hähä... Imorgon är det skola.. ganska segt eftersom jag är så trött.. men det är bara praktiska ämnen såmåndagar brukar funka bra! Men säger godnatt med detta inlägg, pusshej!

» Film, sova, konfa

Är sjukt trött vaknade åtta i morse drog till hlk vid nio och vart där tills tre, alla var ganska så döda i slutet, haha.. Men det var kul! Det var bra, men som sagt så sommnade jag ungefär direkt jag kom hem och jusst nu ligger jag och kikar på en film.. Ska fortsätta med det så vi hörs! Pusshej!


» nattinatti..

ska sova nu, eller snart.. ska först kika lite på greys! imorgon blire att gå upp tidigt för det kommer vara komfermation hela dagen, kanske blir det nått mobilinlägg.. well see! men sov så sött, hähä.. pusshejj!

» MONK¡

fick en väcking av erika, att vi skulle på stan, vi fikade och fyndade, kom hem med dessa blåa tröjor från monki, mycket nöjd! kom hem vid tre.. sen dess har jag bara kika på trueblood,Ikväll vet jag inte vad som händer, well se... och nu ska jag ta och fixa lite middag..  innan det måste jag säga att jag fixat ihop en ny design lite snabbt, ska nog göra lite ändringar, vi får se.. pusshej!

» jonibanani

så otrligt charmiga vi är! haha ne, men ska strax dra till den tjejen och få litte go middag så himmlans snällt! sen får vi se vad vi hittar på ikväll! föriövrigt har det var en seg daga idag, ouff.. bakade iallafall kladdkaka på hemkunskapen, wihoo, ne men har inte så mycket att säga återkommer då jag hoppas att jag har något vettigt att berätta, eler jag, vettigt och vettigt.. pusshej!

» inte så bra..

hähäh,
.. det här med bloggningen, har bestämt! nu fan ska jag ta tag i detta, wehoo! har under denna vecka har jonna på besöka hos mig mycket trevligt! igår återvände hon hem, har även fått ett nytt täcke, ett sådant, fluffigt och bra.
Har och vart på stan, sovit och kikat på trueblood, börjat om på säsong ett, hähä! dessutom har pll börjat sändas  igen och det är ju såhäääär bra! Idag ska jag dra på såndär saksak, som man kollar, vet inte vad det heter riktigt men ska alla fall kolla på ekonomi på wargen. Hör av mig när jag kommer hem! pusshej!

» i stay for you jonna!


tjena! sitter här och har ea, kollar igenom lite på min novell, föriövrigt så görs inte så mycket.. är ganska så trött.. funderar på att fixa om designen och header osv.. lite nytt sådär, nytt.. har inte mycket att meddela.. men skriver nått eller åting d jag kommer hem, hah.. vi hörs puss!

» hejdå

tar bloggpause eller, nått.. lägger ner typ helt enkelt. nej jag vet inte men jag är bloggar inget, och orkar inte heller.. vi hörs om jag kommer tillbaka.. hejdåååå

» söta vovve

bilder tagna av erika.
finaste vovven åkte tyvärr hem idag.. men hon kommer nog troligen tillbaka snart igen! Har föriövrigt idag vart med erika, anna kom oxå..  ikväll vet jag inte vad som händer, vi får se.. Imorgon är det skola och det är inte så kul, ställa om dygnet måste man också göra, nej nu ska jag faktiskt ta och spela sims, hähä.. cya!

» winter winds

sitter och snackar med jonna i skype!
mycket trevligt! vi har planer för att dra ner på stan imorgon för jag har upptäckt att mina favoritjeans har slitits sönder...  för övrigt har jag inte så mycket att säga.. jo, if you care, så har jag jobbat i garderoben på storsjöteatern idag, det gick hyffsat bra tyckte jag.. ajja sov sött! eller nåttt, haha..

» vit är fint

lite bilder som är från nyår och litte där innan!
Har idag som vanligt inte gjort ett skit.. vaknade var ut med majsan, sedan bara suttit vid datan... Ikväll ska jag troligen jobba, well see... har inget att meddela annars så.. baaaajbaaaaj

» tierd

tjena! sitter här och gör ingenting, precis vad jag gjort hela dagen också,  bara latat i sängen och tittat på greys, hähäh... för be om mycket ursäkt för min dålig bloggning men har ingen lust får har inget kul att säga, så ändra på det! cyaa!