» Middag @ Gunnarsson

Tja! Om ett tag ska jag dra och käka hos gunnarssons! Mycket trevligt!
Igår kväll var en bra kväll jag Jonna och gabbe var på bio vi såg "en gång i Phuket" riktigt bra och hade det riktigt trevligt sedan skulle jag och Jonna få tag på godis men prix var stängt så Tobbe & Fredde följde oss till ica, men när vi var halvvägs så hade det redan stängt.. Så när vi kom till odensala kom Erik & Dennis också, och efter ett tag stack alla hem, och sedan blev det lite family guy kikande men var så trött så jag somna, men nu ska jag röja upp mitt rum! Pusshej!


» Min fina dörr!

Hejsan mina tidigare inlägg har tydligen inte laddats upp, det var ju ganska så mycket dåligt.. Ska strax sova men tänkte visa en bild på min dörr, höhö


» godmorgon!

oh, hi little dears over there.
hejsan, har firat lillebror nu på morgonen, men kröp efter det ner i sängen för den var så varm, haah.. idag fyller väldigt många år, men främst julia! grattis till dig vännen! ikväll kommer släkten hit så det blir tårta och massa gott! Nej, nu måste jag kliva upp! eller snart, om tio minuter eller så.. vi hörs!

» skopunkten

Dessa tre fina för 400kroner, jag tycker jag har fyndat, haha.

» Te

Sitter i soffan och dricker te, de va gött, förutom att jag spillde ut hälften och de gjorde ont.. Har idag vart på lillänge med mor min och hittat tre par skor för 400kroner, yäää! Visar dom senare! Pusshej!


» Orrviken

Tjena, har precis vart på stan och letat skor för jag har upptäckt att jag endast har ett par sommarskor. Från. Sjuan. Hehe. Men hittade inget om jag hittade något så hittade jag ingen storlek! Surt, men ska kolla på skopunkten, sitter iallafall i bilen påväg till orrviken vi ska till Adde&carro och fika, oh! Glömde nämna att jag hade en super kväll igår med världens bästa gåsentjejer! Woopa!
Föressten, du snön, försvinn..


» Hooola!

Tja, ska strax ta nått att äta och sedan göra so:n, ni får ha en trevlig kväll, pusshej


» Skola

Sitter på skolan är trött fryser och vill hem, ha en trevlig dag!


» Eva&Adam

Hejsan! Ligger i sängen med mina två olika strumpor och kollar på Eva och Adam, det är jag förhimmla bra! Haha.. Har inte så mycket att säga, imorgon är det skola och det känns himla segt.. Men ska fortsätta kolla, hejdå!


» Härliga söndag

Tja! Ligger i soffan och tittar på tv, känner mig jätte trött och konstig så kommer nog ligga här hela dan, men det är inte helt fel det med! Har inte så mycket att säga alla får ha en bra söndag, pusshej! Bjuder på en ytterst charmig bild!


» Sid

Haha åh, älskar sid! Så söööt! Jonna meeeed även fasst hon inte vill vara med på bild! Sitter här hos sjuklingen och har det trevligt! Är sjukt trött, haha.. Jag beklagar mitt dåliga bloggande Jonna, ska bli bättre nä har inget att meddela! Jo förresten, jag hittade ett par byxor idag som jag tycke mysche om men dom var ju för korta!! Kul...
Aja, nu ska jag äta en vindruva! Hejdå!


» fult.

Sitter här under täcke och filt och har på mig tofflorna men fryser ändån.. ska strax dra igång lite family guy! wohooo! Har idag legat ute i solen hel städa rummet, tog även min första cykeltur, det har vart en lugn dag men är ändå väldigt trött..  Nu ska jag sätt igång det så vi hörs! pusshej och godnatt!

» Blåblåblå

Ligger i soffan och tittar på family guy, hähä..Funderar på att fixa ihop lite glass och chokladsås! Är även väldigt trött så kommer väl somna snart.. Har även idag fått hem två skal på posten! Är väldigt nöjd! Det andra är svart glittrigt, hähä... Men ska fortsätta kolla, vi hörs!


» Stan

Tja har vandrat på stan med Jonna och Emma vi har kikat runt och dubbel fikat mycket trevligt! Vi ska väl snart dra hem och ikväll ska jag sova hos änni, hare bra! Pusshej!


» The lion sleeps tonight

Hej, kom hem från stugan för ett tag sedan ligger nu i sängen och tittar på förra veckans avsnitt av greys! Ikväll ska jag väl bara vara hemma.. Men nu ska jag fortsätta kika! Hare bra! Puss


» Söndag

Denna dag har spenderats med tremänningarna vi har grillat korv och åkt skidor! Ikväll Blire middag på resturangen, gooottt! Och imorgon blir det äntligen dags att åka hem, ska bli skönt att komma till sin egna mjuka säng.. Haha.. Har inte så mycket mer att berätta, haha, ne jag tycker att ungen på bilden är söt!


» Gladpåsk!

Hejsan, inte orkat blogga nått förra helgen var jag sjuk, har nog aldrig haft någon sån förkylning men som tur var vände den hyffsat fort! Veckan har typ bara runnit förbi, och igår så var det nån brännbollstunering och efter det fick vi lov! Vi for till farmor och farfar och fick våfflor, sedan till böle och fikade sedan vart det middag hos momma och moppe, och efter det så for vi till stugan, somnade nästan direkt! Idag har jag vart i Bydalen med Carro och mamma, det har vart jätte knasigt väder och nu sitter jag här sjukt trött!
Men vi hörs! Puss